Închide meniul

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 12:10

Reclamă
FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

Marian Iancu se leagă tot de Rapid, chiar dacă FCSB a fost umilită de Rangers

Hepta

Marian Iancu se leagă tot de Rapid, chiar dacă FCSB a fost umilită de Rangers. Fostul patron din Liga 1 a analizat înfrângerea campioanei din Europa League, însă a ținut să vorbească și despre clubul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Rangers și FCSB s-a încheiat cu scorul de 4-0. Partida de pe Ibrox Stadium, care a contat pentru etapa cu numărul 4 din Europa League, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid!

Marian Iancu a tras un semnal de alarmă pentru FCSB și a transmis că echipa lui Gigi Becali are mari dificultăți atunci când Darius Olaru nu se află în teren.

Totodată, fostul patron a mai spus și că la campioana României există un „risc mare de implozie”, dar fiind faptul că echipa luptă pe mai multe „fronturi”: în Liga 1, Europa League și Cupa României.

„Scoţia nu e Grecia (n.r. referire la victoria cu PAOK)! Evident. Unii bărbaţi, alţii mai cu frâna de mâna trasă. Realitate fără dubiu impusă de situaţia de fapt la ora jocului!

Reclamă
Reclamă

Totuşi, fără Olaru, viaţa e pustiu. Alarmă pentru cei de la FCSB .

O eventuală despărţire de căpitan aruncă în aer toate obiectivele actuale urmărite de patronul Becali.

Mai puţin latura financiară binemeritată în urma câştigării campionatului şi calificării in grupele Europa League. Presiune mare pe o echipă strivită între competiţiile interne şi cele europene. Risc mare de implozie!

Reclamă

Totuşi, experienţa vastă acumulată în cei peste douăzeci de ani de activitate continuă la cel mai înalt standard fotbalistic, poate face diferenţa, în sensul că vor administra corect momentele dificile care urmează conform programului competiţional, fapt pentru care meciul imediat următor cu Rapid se transformă într-un veritabil examen de trecere la un nivel superior chiar şi pentru cei de la FCSB, incluzându-l aici şi pe coordonatorul Becali”, a spus Marian Iancu, citat de orangesport.ro.

Marian Iancu: „Becali&Co nu vor rata ocazia să se relanseze”

Marian Iancu este însă de părere că FCSB se va relansa în campionat și că la derby-ul cu Rapid vor exista emoții mari atât în tribunele arenei, cât și pe teren.

Totodată, acesta a ținut să transmită un mesaj acid despre clubul Rapid și a spus că la echipa din Giulești a existat un „dezastru administrativ”.

„Curios, dar înfrângerea din Scoţia a celor de la FCSB le face meciul care vine mult mai greu celor de la Rapid.

Becali&Co nu vor rata ocazia să se relanseze în campionatul intern, reechilibrând clubul, situaţie identică în care se află şi cei conduşi de Şucu&Co după dezastrul administrativ produs din propia lor culpă în detrimentul echipei condusă azi de Şumudică.

Emoţii mari, atât în tribune, cât şi pe teren. Orgolii şi suferinţă, iluzii şi deziluzii, fericire şi resemnare, toate vor fi prezente duminică într-un meci cât un obiectiv asumat şi obligatoriu de atins pentru toată lumea”, a mai spus Marian Iancu.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid este programat duminică, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:57

VIDEOPAOK – Heraklion 1-2! Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

22:51

LIVE VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers se joacă ACUM în AntenaPLAY. Philadelphia, fără starul Joel Embiid

22:31

Incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid! Istvan Kovacs a oprit de două ori derby-ul. Ce s-a întâmplat

22:28

FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1

22:00

VIDEODespodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri! Răzvan Lucescu a văzut din lojă golul fabulos din PAOK – Heraklion

21:50

LIVE SCOREMarseille – PSG se dispută ACUM! Arsenal – Liverpool 2-2, Inter – Juventus 4-4! Final de meci incredibil pe Meazza

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 4 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu
Citește și