Închide meniul
Foto

FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Damjan Djokovic, prezent alături de jucătorii roş-albaştri

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 8:31

Reclamă
FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Damjan Djokovic, prezent alături de jucătorii roş-albaştri

FCSB a plecat în cantonament în Olanda

Jucătorii FCSB-ului, la plecarea în cantonament/ Antena Sport

FCSB a plecat în cantonament în Olanda, în această dimineaţă. Damjan Djokovic, ultimul jucător care s-a înţeles cu Gigi Becali în privinţa unui transfer la gruparea vicecampioană, a făcut şi el deplasarea alături de lotul roş-albaştrilor, în vederea pregătirii sezonului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va efectua un stagiu de pregătire în Olanda, acolo unde au mai multe partide amicale programate. Roş-albaştrii îşi vor testa forţele cu Anderlecht şi PAOK, printre altele.

FCSB a plecat în cantonament în Olanda

FCSB a preferat Olanda ca destinaţie pentru stagiul de pregătire din această vară, spre deoebire de sezoanele trecute, atunci când mergeu de obicei în Turcia.

Andrea Compagno, Florinel Coman sau Darius Olaru sunt vedetele FCSB-ului care au fost prezente la aeroport, şi care astfel nu vor lipsi din cantonamentul din Olanda.

Singurii care nu vor merge în stagiul de pregătire din această vară sunt jucătorii care au fost selecţionaţi la naţionala de tineret, pentru EURO 2023. Aceştia sunt Octavian Popescu, David Miculescu, Ştefan Târnovanu şi Alexandru Pantea.

Reclamă

De asemenea, în cantonamentul din Olanda vor merge şi şapte juniori, după cum a anunţat Mihai Stoica în urmă cu câteva zile.

” Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă sunt cele două transferuri oficializate de FCSB, în această vară. Roş-albaştrii s-au mai înţeles şi cu Syianbonga Ngezana, însă stopper-ul sud-african va fi prezentat în următoarea perioadă la gruparea roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali despre Damjan Djokovic

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că, deşi Sorescu a fost un jucător bun, nu a fost de acord să plătească 900.000 de euro pentru transferul definitiv de la Rakow.

Deian Sorescu şi-a luat rămas bun de la FCSB printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Becali spune că motivul pentru care jucătorul nu a mai rămas la FCSB a fost suma pentru transferul definitiv al jucătorului.

Sorescu, bun jucător, dar 900.000 euro. Atât era clauza de achitare”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre aducerea lui Damjan Djokovic. Patronul de la FCSB a spus că fostul jucător de la CFR Cluj a semnat contractul, deşi nu a fost prezentat oficial.

„Djokovic a făcut astăzi vizita medicală, eu așa știu. Eu rezolv treburile și gata. A semnat! A semnat deja. Nu știu eu acum cu prezentările. Era altceva când prezentam jucătorii, eram mai tânăr, acum am 65 de ani, nu mai stau să prezint jucătorii. Clubul dacă vrea să facă ceva, să facă„, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și