Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB. Ce a spus de Damjan Djokovic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 23:46

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB. Ce a spus de Damjan Djokovic

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că, deşi Sorescu a fost un jucător bun, nu a fost de acord să plătească 900.000 de euro pentru transferul definitiv de la Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu şi-a luat rămas bun de la FCSB printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Becali spune că motivul pentru care jucătorul nu a mai rămas la FCSB a fost suma pentru transferul definitiv al jucătorului.

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB

Sorescu, bun jucător, dar 900.000 euro. Atât era clauza de achitare”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre aducerea lui Damjan Djokovic. Patronul de la FCSB a spus că fostul jucător de la CFR Cluj a semnat contractul, deşi nu a fost prezentat oficial.

Djokovic a făcut astăzi vizita medicală, eu așa știu. Eu rezolv treburile și gata. A semnat! A semnat deja. Nu știu eu acum cu prezentările. Era altceva când prezentam jucătorii, eram mai tânăr, acum am 65 de ani, nu mai stau să prezint jucătorii. Clubul dacă vrea să facă ceva, să facă„, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Ce salariu are Damjan Djokovic la FCSB. Primă de instalare de 100.000 de euro

Gigi Becali i-a oferit un salariu peste media din Liga 1 lui Damjan Djokovic, la FCSB. Asta după ce a declarat că a fost ambiționat de Marius Șumudică să-l aducă pe mijlocașul croat.

Conform digisport.ro, Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, el va avea și o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și