Închide meniul

FCSB a primit o veste bună! Ovidiu Popescu s-a recuperat şi este gata să revină pe teren

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 13:12

Reclamă
FCSB a primit o veste bună! Ovidiu Popescu s-a recuperat şi este gata să revină pe teren

Ovidiu Popescu s-a recuperat şi este gata revină la FCSB

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

FCSB a primit o veste bună, după ce Ovidiu Popescu s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul lunii august. Mijlocaşul roş-albaştilor poate reveni sub comanda lui Leo Strizu, după pauza competiţională din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu s-a accidentat în debutul sezonului, într-o partidă din etapa a patra, cu Mioveni. Mijlocaşul a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, însă s-a recuperat la timp pentru ultima parte a sezonului, în care FCSB speră să se apropie de primele două locuri din Liga 1.

Veşti bune pentru FCSB! Ovidiu Popescu s-a recuperat după accidentarea suferită în luna august

Ovidiu Popescu va merge în cantomentul din Antalya, alături de FCSB, în pauza competiţională din iarnă, anunţă gsp.ro. Mijlocaşul s-a recuperat în timp record, accidentarea sa fiind una extrem de serioasă. Acesta s-a operat la o clinică din Italia, iar perioada de recuperare a durat şase luni. Popescu a mai suferit o accidentare, tot de acelaşi tip, în urmă cu trei sezoane, iar atunci a „stat pe bară” timp de 9 luni.

Popescu se va putea antrena normal în cantonamentul programat luna viitoare, însă Leo Strizu se va baza pe serviciile sale de la jumătatea lunii februarie, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Jucătorul ar putea evolua în ultimele cinci runde din sezonul regaular, şi în play-off.

Ovidiu Popescu a început sezonul ca titular pe postul de fundaş dreapta, iar după accidentare a fost înlocuit de Alexandru Pantea sau Valentin Creţu, ambii având evoluţii oscilante.

Reclamă

Basarab Panduru, reacție după ce FCSB a încheiat anul pe podium

Basarab Panduru a oferit prima reacție după ce FCSB a încheiat anul pe podium în Liga 1. Fostul internațional a spus și ce echipă l-a dezamăgit în actuala stagiune.

Panduru crede că locul ocupat de FCSB în clasament este unul meritat, după începutul slab de sezon al roș-albaștrilor. A lăudat Farul lui Gică Hagi, care a încheiat anul pe primul loc. UTA, care se chinuie pe poziția a 15-a, l-a dezamăgit însă pe „Pandi”.

„Bravo, Farul! Nu mă gândeam că termină pe primul loc după 21 de etape. CFR, FCSB, acolo da. Bravo, Rapid, locul patru. Bravo, Hermannstadt, locul şase. UTA nu cred că are echipă de locul 15, Chindia a ieşit repede de acolo, dar încă are mari probleme cu toate victoriile alea. În rest, nimic deosebit”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul meci din Liga 1, pe anul 2022, s-a consumat marți, 20 decembrie, între CFR Cluj și FC Hermannstadt. În mod surprinzător, formația sibiană a reușit să se impună, cu 1-0, după un gol marcat la ultima fază a meciului de Florin Bejan.

Astfel, după 21 de etape, „tronul” de lider al Ligii 1 este ocupat de Farul Constanța, în timp ce titlul de „lanterna roșie” este deținut de CS Mioveni, care se află pe ultimul loc din campionat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și