Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB are un nou antrenor principal! A fost prezent la antrenamentul de azi. EXCLUSIV

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 14:05

FCSB are un nou antrenor principal! A fost prezent la antrenamentul de azi. EXCLUSIV

Gigi Becali a devenit crescător de ovine şi caprine

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • FCSB are un nou antrenor principal
  • A fost prezent la antrenamentul de azi

FCSB are un nou antrenor principal. Este vorba despre Leo Strizu (55 de ani). Acesta a fost prezent deja la primul antrenament al roș-albaștrilor, de astăzi. Gigi Becali era obligat de regulamentul FRF să aducă un antrenor cu licență PRO, ținând cont că interimarul Mihai Pintilii deține doar licența B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB.

FCSB are un nou antrenor principal! Leo Strizu, alesul lui Gigi Becali

Ultima oară la Unirea Constanța, Leo Strizu va îndeplini rolul de antrenor principal la FCSB de acum înainte. Mihai Pintilii va continua să ajute la pregătirea antrenamentelor vicecampioanei României.

Reclamă

Strizu a fost prezent la baza din Berceni, astăzi, și a urmărit antrenamentul lui Mihai Pintilii, alături de jucătorii săi.

Leo Strizu are doar două experiențe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua București II, și la Unirea Constanța, în sezonul 2021/2022.

Reclamă

Ca jucător, Strizu a evoluat ca atacant la Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia și Sakaryaspor.

Gigi Becali se afla de aproape o lună de zile în căutarea unui nou antrenor principal, cu licență PRO, după despărțirea de Nicolae Dică, de pe 1 noiembrie. Mihai Pintilii a ocupat postul de interimar al roș-albaștrilor după plecarea lui „Dicanio”, însă regulamentul FRF nu îi permitea antrenorului de 38 de ani să devină „principal”, deoarece nu deține licența PRO.

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Nicolae Dică a oferit detalii din vestiarul FCSB-ului. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că jucătorii creează atmosfera, această declaraţie venind ca răspuns după ce Andrei Cordea a dat de înţeles că echipa este mai unită cu Mihai Pintilii pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a readus în discuţie performanţele pe care le-a reuşit pe banca roş-albaştrilor. Acesta a declarat că este singurul tehnician care a reuşit să ducă echipa în grupele unei competiţii europene, după o „secetă” de cinci sezoane. În privinţa relaţiei cu jucătorii, Dică a declarat că a purtat des discuţii cu jucătorii roş-albaştrilor, în special cu Ianis Stoica.

„Nu știu, aș vrea să spun ceva. Atmosfera din vestiar o fac jucătorii. Eu nu vin în vestiar să vin să dansez, să beau bere cu jucătorii. Ei trebuie să facă atmosferă.

Dar eu am reușit să duc echipa în Europa după cinci ani, nu a dus-o altcineva. Sau a dus-o cineva de sus? (n.r. – gesticulează teatral) O fi făcut și Dică ceva pe la cluburile alea pe la care a fost… Am avut trei luni în care am reușit să facem o performanță!

Întrebați-l pe Ianis Stoica cât am vorbit cu el și cât a vorbit «secundul» meu George Cotigă cu el. Mergeți și întrebați-l pe Ianis Stoica! N-ai cum să vorbești cu fiecare jucător în fiecare zi. Sunt sigur 100% că am găsit echilibrul necesar”, a declarat Nicolae Dică, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”