Închide meniul
VIDEO & FOTO

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord, show total în drumul spre stadion: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 19:22

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord, show total în drumul spre stadion: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

Peluza Nord, show total în druml spre galerie

Captură AntenaSport

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord a făcut show total în drumul spre stadion. Mii de fani ai celor de la FCSB au început să cânte în drumul spre stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora 19:00, galeria celor de la FCSB a plecat spre stadionul Steaua de la locul de întâlnire. Ultraşii au făcut show şi a început „războiul scandărilor”. În momentul în care au trecut pe lângă sediul ce la CSA Steaua, galeria de la FCSB a început să scandeze: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord, show total în drumul spre stadion

Peste 5000 de fani au plecat spre stadionul Ghencea, acolo unde FCSB va juca marele derby cu CFR Cluj. Un elicopter a survolat deasupra galeriei de la FCSB în drumul spre stadion. FCSB – CFR Cluj se va juca cu casa închisă.

Video cu galeria celor de la FCSB

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – CFR Cluj, de pe Ghencea

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – CFR Cluj, derby-ul care se va disputa pe stadionul din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre îi îndeamnă pe fani să nu folosească torţe, pentru ca meciul să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii, fără incidente.

Reclamă

Gheorghe Mustaţă s-a declarat bucuros de faptul că derby-ul cu CFR Cluj se va disputa pe arena din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre vrea ca partida să fie una fără incidente, şi îi îndeamnă pe fanii din tribuna a doua să nu aducă pe stadion torţe.

Acesta dă asigurări, totodată, că fanii din peluza Sud nu vor provoca incidente. De asemenea, Mustaţă nu vrea ca suporterii roş-albaştrilor să fie catalogaţi drept „huligani”, şi astfel face apel la calm, înaintea derby-ului.

Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică. Vreau să fac un apel concret, clar, și pentru Peluza Nord și pentru suporterii care vin la tribuna a doua. Toleranță zero la torțe și FP3-uri, bombe.

Reclamă 4 / 0/3

Peluza Nord nu va folosi torțe, nu va folosi FP3-uri. Noi vrem să arătăm că suntem oameni civilizați, se poate discuta cu noi și se poate discuta orice. Nu să fim catalogați nenorociți, huligani. De asta fac apel la suporteri.

Sunt instituțiile statului care ne supraveghează. Cine vrea să facă ceva este strict problema lui. Eu răspund de ceea ce fac eu. Eu îndrum suporterii către stadion, spun doar atât. Peluza Nord are toleranță zero, fără torțe, absolut nimic.

Nu ne interesează, noi suntem Peluza Nord, noi suntem Steaua, venim acasă, ne încurajăm echipa. Nu vrem să se întâmple absolut nimic. Vrem să arătăm că nu suntem ceea ce cred alții”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat la arena din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și