Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea se va juca cu casa închisă. Va fi record de audienţă pe noul stadion Steaua

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 18:27

FCSB – CFR Cluj în Ghencea se va juca cu casa închisă. Va fi record de audienţă pe noul stadion Steaua

FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea cu casa închisă

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

FCSB – CFR Cluj în Ghencea se va juca cu casa închisă. Toate biletele pentru derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj s-au vândut şi se va stabili un nou record de audienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi nebunie totală la FCSB – CFR Cluj, la primul meci pe care echipa lui Gigi Becali îl va juca pe noul stadion din Ghencea. Se aşteaptă să fie prezenţi aproximativ 28 de mii de fani în tribună.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea se va juca cu casa închisă

Derby-ul dintre cele două rivale se va juca cu casa închisă, după ce toate tichetele de la casele de bilete din Ghencea s-au epuizat, scrie gsp.ro.

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – CFR Cluj, de pe Ghencea

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – CFR Cluj, derby-ul care se va disputa pe stadionul din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre îi îndeamnă pe fani să nu folosească torţe, pentru ca meciul să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii, fără incidente.

Gheorghe Mustaţă s-a declarat bucuros de faptul că derby-ul cu CFR Cluj se va disputa pe arena din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre vrea ca partida să fie una fără incidente, şi îi îndeamnă pe fanii din tribuna a doua să nu aducă pe stadion torţe.

Reclamă

Acesta dă asigurări, totodată, că fanii din peluza Sud nu vor provoca incidente. De asemenea, Mustaţă nu vrea ca suporterii roş-albaştrilor să fie catalogaţi drept „huligani”, şi astfel face apel la calm, înaintea derby-ului.

Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică. Vreau să fac un apel concret, clar, și pentru Peluza Nord și pentru suporterii care vin la tribuna a doua. Toleranță zero la torțe și FP3-uri, bombe.

Peluza Nord nu va folosi torțe, nu va folosi FP3-uri. Noi vrem să arătăm că suntem oameni civilizați, se poate discuta cu noi și se poate discuta orice. Nu să fim catalogați nenorociți, huligani. De asta fac apel la suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt instituțiile statului care ne supraveghează. Cine vrea să facă ceva este strict problema lui. Eu răspund de ceea ce fac eu. Eu îndrum suporterii către stadion, spun doar atât. Peluza Nord are toleranță zero, fără torțe, absolut nimic.

Nu ne interesează, noi suntem Peluza Nord, noi suntem Steaua, venim acasă, ne încurajăm echipa. Nu vrem să se întâmple absolut nimic. Vrem să arătăm că nu suntem ceea ce cred alții”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat la arena din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și