Închide meniul
Foto

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Primele imagini cu fanii FCSB-ului la stadionul Steaua. Atmosferă incendiară

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 19:25

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Primele imagini cu fanii FCSB-ului la stadionul Steaua. Atmosferă incendiară

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Primele imagini cu fanii FCSB-ului la stadionul Steaua

Colaj cu fanii celor de la FCSB, la stadionul Steaua / As.ro

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Primele imagini cu fanii FCSB-ului la stadionul Steaua. Suporterii celor de la FCSB sosesc la stadion, pentru a vedea partida dintre echipa lui Elias Charalambous și CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, aceasta marchează și revenirea vicecampioanei pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Partida va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Primele imagini cu fanii FCSB-ului la stadionul Steaua. Meciul se joacă cu casa închisă

Primele imagini cu fanii vicecampioanei de la stadionul Steaua. Primele persoane au apărut la stadion, înainte de partida dintre vicecampioana României și echipa pregătită de Andrea Mandorlini. Atmosfera de la această partidă se anunță a fi una incendiară, după ce fanii celor de la FCSB s-au mobilizat și au cumpărat toate biletele disponibile, pentru a marca în stil mare revenirea echipei favorite pe stadionul din Ghencea.

Datorită fanilor care vor fi prezenți pe stadion, recordul de audiență al arenei va fi doborât. Acesta a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din Liga a 2-a. La momentul respectiv, pe stadionul din Ghencea au fost prezenți aproximativ 21.000 de oameni. În această seară, numărul de spectatori ar putea ajunge până la 27.000.

FCSB nu a mai jucat în casa Clubului Sportiv al Armatei din anul 2015, atunci când o învingeau pe Viitorul cu scorul de 4-1. Atunci, pentur echipa pregătită la acel moment de Costel Gâlcă, au marcat Cristi Tănase, de două ori, George Țucudean și Raul Rusescu.

Reclamă

Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby

Reprezentanții Jandarmeriei au emis un comunicat în care au explicat ce măsuri vor fi luate, pentru ca ordinea publică să fie menținută în incinta, dar și în afara arenei din Ghencea. De asemenea, aceștia au anunțat și ora de la care fanii celor două echipe vor putea pătrunde în interiorul stadionului „Steaua”.

„Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Capitalei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și