Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 19:15

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby

Fanii celor de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby. Reprezentanții forțelor de ordine au anunțat, printr-un comunicat, măsurile pentru organizarea partidei de pe stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj reprezintă revenriea vicecampioanei pe stadionul din Ghencea, după o pauză de 8 ani. Totuși, această partidă este considerată una de mare risc, după ce fanii celor de la CSA Steaua au lansat o serie de amenințări către fanii echipei patronate de Gigi Becali.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby. De la ce oră pot intra suporterii în stadion

Reprezentanții Jandarmeriei au emis un comunicat în care au explicat ce măsuri vor fi luate, pentru ca ordinea publică să fie menținută în incinta, dar și în afara arenei din Ghencea. De asemenea, aceștia au anunțat și ora de la care fanii celor două echipe vor putea pătrunde în interiorul stadionului „Steaua”.

„Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Reclamă

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Capitalei.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Unde se pot aduna fanii celor două echipe, înainte de intrarea în stadion

De asemenea, Jandarmeria Capitalei a oferit detalii legate de locurile în care suporterii celor două formații se pot întâlni, pentru a fi escortați către stadion în siguranță, de către forțele de ordine. Totodată, reprezentanții Jandarmeriei au anunțat că vor efectua controale mult mai amănunține, pentru ca în stadion să nu pătrundă materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot afecta desfășurarea partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Suporterii echipei gazdă pot folosi ca loc de adunare platoul din fața fostului cinematograf Lira, situat la intersecția străzilor Mihail Sebastian și Calea 13 Septembrie, începând cu ora 18:00, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine.

Totodată, începând cu ora 19:00, suporterii oaspeți pot folosi ca loc de adunare parcarea complexului comercial Dedeman, situat la intersecția străzii Brașov cu Bd. Ghencea, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Astfel, cei care comit fapte antisociale vor fi identificați pe loc sau ulterior jocului sportiv în vederea sancționării conform cadrului legal în vigoare”, se mai arată în comunicatul forțelor de ordine.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și