Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2. Vicecampioana a făcut “remontada” pe Arenă și a obținut prima victorie a sezonului în Liga 1!

Antena Sport Publicat: 14 august 2022, 23:27 / Actualizat: 19 februarie 2024, 16:48

FCSB – Chindia 3-2. Vicecampioana a făcut “remontada” pe Arenă și a obținut prima victorie a sezonului în Liga 1!

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci / Profimedia

  • FCSB – Chindia 3-2
  • Vicecampioana a făcut “remontada” pe Arenă Națională

FCSB – Chindia 3-2. Vicecampioana a făcut “remontada” pe Arenă Națională, în etapa a 5-a din Liga 1. Trupa lui Nicolae Dică a revenit de la 0-2, prin golurile lui Andrei Cordea (dublă) și Joonas Tamm, și a obținut prima victorie a sezonului, în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a “spart” ghinionul și a câștigat primul meci din Liga 1 din noua stagiune.

FCSB – Chindia 3-2. Vicecampioana a făcut “remontada” pe Arenă și a obținut prima victorie a sezonului în Liga 1

FINAL. FCSB – Chindia 3-2. Victorie spectaculoasă obținută de vicecampioană, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0.

Reclamă

Min. 59: GOOOL! Jonas Tamm a reuşit „remontada”.

Min. 55: GOOOL FCSB! Andrei Cordea a reuşit o „dublă” de senzaţie!

Reclamă

Min. 49: GOOOl! Andrei Cordea a redus din diferenţă!

Min. 46: Nicolae Dică a făcut trei schimbări la pauză. Edjouma, Darius Olaru şi Octavian Popescu au intrat pe teren în locul lui Vadim Raţă, Marco Dulca şi Bogdan Rusu.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 28: GOOOL! Daniel Popa a dus scorul la 2-0.

Min. 25: Ocazie uriaşă FCSB! Marco Dulca a lovit bara!

Min. 22: GOOOL! Doru Popadiuc a deschis scorul pe Arena Naţională!

Min. 7: Căpitanul Chindiei, Neguţ, a fost eliminat după intervenţia VAR. Fotbalistul l-a faultat dur pe Florinel Coman: a intrat cu crampoanele pe gamba fotbalistului!

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Bouhenna, Tamm, Pantea – M. Dulca, V. Rață – Cordea, Miculescu, Fl. Coman – Bg. Rusu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, I. Stoica, Oct. Popescu, Edjouma, Oaidă, Olaru, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu – Neguț, Passaglia, Vorobjovas, A. Șerban – Popadiuc – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan – Ad. Ioniță, Chamed, Fl. Petre, Ct. Dima, Cooper, Atanase, Mihaiu, C. Avram
Antrenor: Adrian Mihalcea

Reclamă

Nicolae Dică îşi avertizează jucătorii înainte de FCSB – Chindia

Nicolae Dică a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi, înainte de FCSB – Chindia, partidă ce va avea loc duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Antrenorul roş-albaştrilor este nemulţumit de remiza din ultima etapă cu Mioveni.

„Ne așteaptă o partidă de campionat grea. I-am urmărit pe cei de la Chindia și sunt o echipă schimbată față de anul trecut. De la venirea lui Mihalcea fac un pressing mai sus, sunt mai agresivi.

Jucătorii au un moral bun, au 3 meciuri și 3 victorii în cupele europene cu mine. Am tras un semnal de alarmă și mai înainte, am spus că trebuie să fim pregătiți. Nu triumfăm doar cu prezența pe teren, trebuie să dăm sută la sută.

Sunt mai mulți jucători care sunt accidentați, Panțîru, Popescu, Șut, Cristea. Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul cu Viking, pentru că trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament și în campionat. Am avut o ședință ieri și le-am zis că după Europa, campionatul e obiectivul nostru.

E clar că primul obiectiv pe care putem să-l îndeplinim este calificarea în grupele Conference League. În campionat, mai sunt multe etape de disputat, știți cum a fost anul trecut când CFR a avut 8 puncte avans și FCSB s-a apropiat. Mă gândesc să menajez jucători, o să fac asta cu siguranță mâine. Îmi e frică și de accidentări„, a declarat Nicolae Dică, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vadim Rață la FCSB

Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali a fost inspirat să-l transfere pe Vadim Rață la FCSB. Fostul internațional îl consideră pe jucătorul din Republica Moldova cel mai bun mijlocaș din campionatul românesc.

„Vadim Rață este cel mai bun mijlocaș din România. Joacă un fotbal total. Are experiență, este o certitudine pentru campionatul nostru. Rață apare foarte bine și la finalizare, poate juca și în poziția de inter, depinde de sistem.

Dar, cum spuneam e foarte important pentru că el caută spațiile, știe să apară la finalizare, ceea ce, pentru o echipă ofensivă, cum este FCSB, este foarte bine.

Este și creativ, scoate adversarul din joc, pasează foarte bine. Și mai are ceva. Are acea liniște în joc, pe care nu o au foarte mulți jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”