Închide meniul
Foto

FCSB – Dinamo | Ahmed Bani şi-a spart capul după o ciocnire violentă cu Alexandru Pantea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2023, 22:15

Reclamă

FCSB – Dinamo | Ahmed Bani şi-a spart capul după o ciocnire violentă cu Alexandru Pantea. În minutul 17 al derby-ului de pe Arcul de Triumf, cei doi jucători s-au dat cap în cap la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Dinamo, Ahmed Bani, a ieşit extrem de şifonat după duelul cu Pantea. Jucătorul de la Dinamo s-a ales cu capul spart.

FCSB – Dinamo | Ahmed Bani şi-a spart capul după o ciocnire violentă cu Alexandru Pantea

Ahmed Bani a ieşit preţ de câteva minute la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta a reintrat pe teren cu capul bandajat. (VEZI IMAGINI DURE CU DUELUL DINTRE AHMED BANI ŞI PANTEA)

FCSB – Dinamo | Ironie incredibilă a galeriei de la FCSB! Mesajul umilitor transmis

Ironie incredibilă a galeriei de la FCSB pentru rivalii din Ştefan cel Mare. Ultraşii roş-albaştrilor au afişat un mesaj prin care le-au adus aminte dinamoviştilor de cea mai mare umilinţă. FCSB a învins Dinamo în 2021 cu un scor incredibil: 6-0. Atunci, echipa lui Gigi Becali a demolat-o pe marea rivală într-un meci care a intrat în istorie.

Claudiu Keşeru, Octavian Popescu, Paulo Vinicius, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe şi Andrei Miron au marcat golurile unei victorii istorice. „Rugăm câinii să stea jos / Începe Roland Garros„, a fost mesajul umilitor afişat de galeria de la FCSB pentru cei de la Dinamo. Nici dinamoviştii nu au rămas datori şi i-au taxat pe rivali pentru problemele legate de identitate. „Când toţi se victimizează, se ceartă şi se plâng / Câinii s-au unit şi-s mai puternici ca oricând”, au replicat cei de la Dinamo.

Reclamă

FCSB – Dinamo se joacă pe stadionul Arcul de Triumf

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se joacă pe arena Arcul de Triumf, arenă de doar 8000 de locuri. S-a ajuns la această variantă după ce roş-albaştrii nu au putut închiria stadionul din Ghencea, după negocieri îndelugi.

Va fi primul meci pe care FCSB îl dispută arena Arcul de Triumf. De cealaltă parte, Dinamo este obişnuită cu acest stadion, deoarece este cel pe care a jucat meciuri în Liga a 2-a, cât şi partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă a acestui sezon.

În prima etapă a sezonului de Liga 1, FCSB a obţinut o victorie clară în duelul cu FC U Craiova 1948. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 3-1. David Miculescu, Florinel Coman şi Malcom Edjouma au marcat pentru trupa lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Dinamo a suferit o înfrângere în faţa Universităţii Craiova. Oltenii i-au învins pe „câini” cu scorul de 2-0, chiar pe arena Arcul de Triumf.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și