Închide meniul

FCSB – Dinamo | Florinel Coman şi-a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist. Momente virale în Liga 1

Dan Roșu Publicat: 22 iulie 2023, 22:41

Reclamă
FCSB – Dinamo | Florinel Coman şi-a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist. Momente virale în Liga 1

FCSB - Dinamo | Florinel Coman şi-a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist. Momente virale în Liga 1

Florinel Coman, moment viral în Liga 1 / Colaj Orangesport

FCSB – Dinamo | Florinel Coman şi-a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist. Momentul viral a avut loc spre finalul primei reprize a derby-ului de pe Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a obţinut un corner când scorul era 2-0 pentru FCSB, primul gol fiind marcat chiar de Mbappe. În acel moment, un ultras dinamovist a aruncat cu propriul telefon pe gazon.

FCSB – Dinamo | Florinel Coman şi-a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist

Coman nu a stat pe gânduri, a luat telefonul şi şi-a făcut un selfie. Telefonul a ajuns apoi la fanul oaspeţilor, care a fost supărat de „răspunsul” genial primit de la Coman.

Prima repriză a fost una spectaculoasă pentru roş-albaştri, care au marcat două goluri, prin Florinel Coman şi Darius Olaru. Dinamo a punctat mai mult la nivelul galeriei, care a fost din nou la înălţime.

FCSB – Dinamo | Fanii, obligaţi să-şi scrie numele pe bilete

Fanii celor două echipe au fost obligaţi să îşi scrie numele pe biletele cu care intrau la meci. Mai mult, ultraşii dinamovişti le-au arătat jandarmilor şi bannerele pe care le-au pregătit pentru meci.

Reclamă

Evident, unii dintre suporterii oaspeţilor au luat foc când au fost nevoiţi să prezinte actul de identitate, pe care l-au avut în posesie şi când şi-au achiziţionat tichetele.

Cei 600 de suporteri dinamovişti au intrat până la urmă pe Arcul de Triumf fără incidente, dar şi-au arătat nemulţumirea faţă de ideea organizatorilor.

„În 2023, la poarta stadionului, apuci să pui cu pixul numele pe bilet, că altfel nu poţi să intri. Bilet cumpărat legal, cu buletin prezentat. De la organizatori nu avem niciun mesaj. Nici Jandameria n-are vină, execută un ordin, dar e un ordin abuziv. Asta e 2023”, a spus un fan dinamovist.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și