Închide meniul

FCSB – Farul 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională! Echipa lui Hagi a marcat două goluri în prelungirile meciului. Cum arată clasamentul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 20:55

FCSB – Farul 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională! Echipa lui Hagi a marcat două goluri în prelungirile meciului. Cum arată clasamentul

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB

Gică Hagi / Antena Sport

FCSB – Farul Constanţa 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională. Farul a întors rezultatul în prelungirile partidei. Autogolul lui Omrani, dar şi golul lui Borza au declanşat nebunia pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătea să sărbătorească cele 3 puncte, după ce a condus până în prelungirile meciului, după golurile marcate de Andrei Cordea şi Andrea Compagno. Farul a reuşit un super-gol din lovitură liberă, iar totul părea că va aduce a doua victorie a echipei lui Pintilii din 2023.

FCSB a avut parte de un final de meci de coşmar. Mai întâi, Dawa a văzut cartonaşul roşu după un fault din spate la Alibec. Cu un om în plus, Farul a întors rezultatul în doar 80 de secunde. Mai întâi, Omrani a trimis mingea în propria poartă, pentru ca mai apoi Borza să dea lovitura decisivă.

Clasamentul actualizat al Ligii 1

FCSB – Farul 2-3

Min. 90+9: FINAL NEBUN PE ARENA NAŢIONALĂ! Echipa lui Hagi s-a impus cu 3-2.

Reclamă

Min. 90+6: GOOOL Farul! Borza a marcat din nou pe Arena Naţională. Oaidă, ghinion teribil.

Min. 90+5: GOOOL Farul! Echipa lui Hgai a dat lovitura în prelungiri. Billel Omrani şi-a trimis mingea în propria poartă. 

Min. 90: Dawa a fost eliminat după ce l-a faultat pe Denis Alibec la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 74: Gol anulat pentru Octavian Popescu. David Miculescu a făcut o fază superbă, a driblat toată defensiva adversă şi i-a pasat decisiv lui Tavi Popescu. „Perla” lui Becali a înscris cu uşurinţă, din faţa porţii. Horaţiu Feşnic a fost chemat să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR. Billel Omrani, aflat în poziţie de ofsaid, a influenţat faza, iar reuşita lui Octavian Popescu nu a fost validată.

Min. 59: FCSB – Farul 2-1! GOOOLLL Andrea Compagno. Golgheterul roş-albaştrilor a înscris de la 11 metri şi o readuce pe FCSB în avantaj!

Min. 58: Penalty pentru FCSB. Andrei Cordea a fost faultat în careu de Popescu!

Min. 56: FCSB – Farul 1-1! GOOOLLLL. Execuţie fabuloasă a lui Denis Alibec, din lovitură liberă. A trimis extraordinar, de la aproximativ 30 de metri. Târnovanu nu a putut interveni!

Min. 47: FCSB – Farul 1-0! Andrei Cordea a deschis scorul în derby. Florinel Coman i-a oferit pasa decisivă imediat după ce a intrat pe teren, în locul lui Edjouma!

Min. 45+1: Final de repriză pe Arena Naţională!

Min. 45: Ocazie uriaşă pentru FCSB. Şutul lui Deian Sorescu este blocat în ultima clipă.

Reclamă

Min. 42: Ocazie uriaşă! Andrea Compagno a ratat cea mai mare ocazie a celor de la FCSB! Atacantul de la FCSB a fost blocat în ultimka clipă.

Min. 35: Ocazie Farul! Louis Munteanu a tras de la marginea carelui, însă mingea a lovit bara.

Min. 16: Ocazie FCSB! Octavian Popescu a tras pe lângă poartă din poziţie favorabilă.

Min. 13: Ocazie FCSB! Darius Olaru centrează în faţa porţii, dar Andrea Compagno nu a reuşit să devieze mingea.

Min. 6: Ocazie Farul! Denis Alibec trage de la marginea careului, însă Târnovanu a reuşit să respingă în corner.

Min. 1: A început partida!

FCSB – Farul – echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii

Farul: Aioani – Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – Alibec, L. Munteanu, Grameni

Rezerve: Buzbuchi – Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa

Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB – Farul, derby „de foc” pe Arena Națională! Echipa probabilă a roș-albaștrilor

Din informațiile AS.ro, echipa de start a FCSB-ului va suferi trei modificări față de primul „11” aliniat în meciul precedent, cu FC Hermannstadt.

Vali Crețu ar urma să-i ia locul lui Deian Sorescu pe postul de fundaș dreapta. Sorescu a fost titular la debutul pentru roș-albaștri, în etapa trecută, și a fost scos de pe teren la pauză.

De asemenea, Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei în meciul de la Sibiu, ar urma să fie titularizat în locul golgheterului Andrea Compagno .

În plus, Alexandru Pantea ar urma să fie titular pe postul de fundaș stânga, ținând că Risto Radunovic e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu Farul:

Introdus pe teren în minutul 68, Billel Omrani și-a pus imediat amprenta asupra meciului cu FC Hermannstadt. Atacantul francez a înscris în minutul 75 și i-a adus FCSB-ului cele 3 puncte, în primul meci oficial din 2023.

Promisiunea lui Billel Omrani, după FC Hermannstadt – FCSB 0-1

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Billel Omrani a fost eroul celor de la FCSB în partida cu sibienii. Atacantul a marcat singurul gol al partidei în minutul 75.

Billel Omrani a marcat al doilea gol în Liga 1 pentru vicecampioană. Primul l-a reuşit anul trecut, în victoria cu Chindia lui Toni Petrea.

Sunt foarte fericit că am dat gol. Cea mai importantă e victoria. A fost un meci foarte complicat. Am vorbit cu Pintilii şi am zis să fac tot ce pot şi să fac diferenţa. Toată echipa s-a antrenat bine, am pierdut două meciuri amicale, dar aici contează să câştigăm. A fost greu să revin la sută la sută după o pauză de 4 luni.

Am făcut un cantonament foarte bun, am alergat mult şi mă simt mult mai bine. Sper să continui aşa, la fiecare meci să dau assist sau să marchez şi o să fiu cel mai fericit., asta e cel mai important. Toată lumea ştie de ce am făcut asta. Între mine şi Edjouma e ceva. Jucam un joc şi am câştigat înainte de meci. Am câştigat 5 partide„, a spus Billel Omrani după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Gică Hagi i-a pus gând rău FCSB-ului, înaintea derby-ului de la București

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

Gică Hagi are încredere în echipa sa, şi susţine că jucătorii vor da totul pentru a obţine cele trei puncte pe Arena Naţională.

„Regele” a mai spus că FCSB este o echipă extrem de bună, iar meciul va fi unul dificil pentru Farul.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și