Închide meniul

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa! Anunţul lui Valeriu Iftime, după negocierile cu Gigi Becali: „E rezolvată treaba! Avea ofertă și mă înnebunise!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2022, 12:52

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa! Anunţul lui Valeriu Iftime, după negocierile cu Gigi Becali: „E rezolvată treaba! Avea ofertă și mă înnebunise!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / as.ro

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa de la FC Botoşani! Valeriu Iftime a anunţat că s-a înţeles cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a anunţat că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul lui Joyskim Dawa.

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa de la FC Botoşani!

„Ne-am înțeles cu FCSB pentru Dawa. Mai avea oferte de aici și din afară, dar am ajuns la un acord cu FCSB. Luni va ajunge în țară și trebuie să se pună la acord cu FCSB. Dar 90% e rezolvată treabă. Primim o sumă acceptabilă, copilul voia să plece. Avea ofertă de mai multe luni și mă înnebunise. 

E greu să lupt cu așa ceva la Botoșani. Îmi înțeleg rolul de formator de jucători. Oricum va avea un traseu bun. E un transfer jucător pentru FCSB. El va crește, dar va oferi și un plus pentru FCSB”, a spus Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Ilie Dumitrescu l-a propus pe Joyskim Dawa la FCSB

Eu le dau un sfat tuturor celor care caută un fundaș central, acest Dawa. Nu știu cât costă, dar să se uite la el.

Reclamă

Ar fi bun la orice echipă de top, aici includ și Craiova, și FCSB. Chiar și Petrescu l-a remarcat”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Joyskim Dawa

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Dawa, dar nu a fost mulţumit de preţul pe care l-a cerut Valeriu Iftime. În iarnă a încercat să îl aducă „la pachet” cu Malcom Edjouma, dar a încetat negocierile când a aflat cât îl costă o astfel de mutare.

Am vorbit cu el (n.r. – cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa și el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puțin, i-am zis de Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Așa am făcut și cu un jucător. Eu îl dădeam cu 5 milioane de euro, ei au dat 8 milioane de euro, iar eu am mai cerut și 2 milioane de euro bonusuri. Asta e. Să ne ierte Dumnezeu că suntem oameni. Ne mai distrăm și noi„, a spus atunci patronul lui FCSB.

Fotbalistul cu nouă meciuri în naţionala Camerunului a ajuns gratis la FC Botoşani, echipă pentru care a jucat în 31 de meciuri din Liga 1. A marcat şi 4 goluri. Potrivit Transfermarkt, cota lui a ajuns la 650.000 de euro.

Recomandări
  • FCSB îl transferă pe Dawa
  • Anunţul făcut de Valeriu Iftime

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și