Închide meniul

FCSB l-a vrut pe Tudor Băluţă! Mihai Stoica: „Am luat legătura cu el, Gigi era fanul lui numărul 1!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 22:50

Reclamă
FCSB l-a vrut pe Tudor Băluţă! Mihai Stoica: „Am luat legătura cu el, Gigi era fanul lui numărul 1!

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andrei Cordea în MLS

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

FCSB l-a vrut pe Tudor Băluţă. Mihai Stoica a făcut dezvăluirea în ziua în care mijlocaşul a revenit la echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că Tudor Băluţă era unii dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi aprecia. Băluţă le-a transmis, însă, celor de la FCSB că nu va reveni. Până la urmă, Tudor Băluţă a decis să revină în România la echipa lui Gică Hagi.

FCSB l-a vrut pe Tudor Băluţă! Anunţul lui Mihai Stoica

Noi am luat legătura cu el acum ceva timp. Gigi era fanul lui numărul 1. N-am vorbit cu el direct, dar ni s-a spus clar că sub nicio formă nu revine. Și că, dacă s-ar întoarce, ar reveni la Craiova.

Și că are 45.000 salariu. Atât avea la Brighton„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa! O nouă lovitură dată de Gică Hagi

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa. O nouă lovitură pe piaţa transferurilor dată de Gică Hagi. Farul Constanţa continuă campania de transferuri. Echipa lui Gică Hagi l-a repatriat şi pe Tudor Băluţă. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe următorii 2 ani.

Reclamă

Începând de astăzi, mijlocașul Tudor Băluță este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 23 de ani (27.03.1999), Tudor Băluță a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și astăzi va efectua primul antrenament în tricoul alb-albastru.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluță a mai evoluat în carieră pentru cluburile Brighton (Anglia, Premier League), ADO Den Haag și Dinamo Kiev. Tudor Băluță are șapte selecții la naționala de seniori a României și este semifinalist al Campionatului European U21 din 2019„, a anunţat Farul Constanţa într-un comunicat de presă.

Tudor Băluţă a venit din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Brighton în această vară. Cota de piaţă a lui Tudor Băluţă este de 1.800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului!

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! Arena din Constanța va fi reconstruită, iar procesul ar putea să dureze cel puțin doi ani.

„Ne dorim să creăm un proiect puternic, de aceea ne-am unit. Să facem din două echipe una singură și să fim un brand puternic. Așa cum era înainte Farul. Așteptăm să se găsească soluții pentru a face din Farul o echipă care să poată câștiga, o echipă mare. Ne dorim să câștigăm, să facem un club puternic. Avem o responsabilitate importantă.

(n.r. ce așteptări are) Mă aștept la creșterea bugetului. Constanța nu poate să aibă 1.000 de abonamente pe an, ci 15.000. Proiectul nostru este pe termen mediu și lung.

Cred că în doi ani-doi ani și jumătate Constanța o să aibă stadion. Toată lumea susține acest lucru, se dorește asta. Constanța produce 1 miliard de euro pe an și din acești bani să sperăm că se găsesc și pentru fotbal”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și