Închide meniul

FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1! Anunţul lui Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 19:59

Reclamă
FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1! Anunţul lui Mihai Stoica

FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Hepta

FCSB a făcut o ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că roş-albaştrii au pus pe masă această sumă pentru a obţine semnătura lui Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Rapid s-au luptat pentru transferul lui Marius Ştefănescu în vară. Deşi ambele echipe au oferit sume în jurul a un milion de euro, oficialii celor de la Sepsi au refuzat.

FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1

Mihai Stoica l-a contrazis pe Attila Hadnagy, după ce acesta a declarat că FCSB a oferit „doar” 700.000 de euro în schimbul lui Marius Ştefănescu. MM susţine că Gigi Becali era dispus să ofere un milion de euro, însă mutarea a picat, dat fiind refuzul covăsnenilor.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Sepsi a refuzat să-l vândă pe Marius Ştefănescu, deoarece precedentul club al jucătorului deţine nu mai puţin 50% dintr-un viitor transfer al acestuia.

„Pe Ștefănescu s-a dat un milion. Hadnagy a spus să s-au dat 700.000, dar problema e că ei au 50% din Ștefănescu. Da, noi am dat un milion. Dar 50% îi aparține lui Mihai Georgescu, cei de la Sepsi nu sunt proprietarii lui Ștefănescu. Când cumpără cei 50%, dacă o vor face vreodată, mai discutăm.

Reclamă

Cam pe la un milion era oferta. Eu cred că Ștefănescu va termina contractul la Sepsi. L-au securizat cum trebuie, cu bani la semnătură, salariu bun. Nu ar avea de ce să plece.

Doar să pice echipa în cap, să nu mai prindă play-off-ul. Mie mi-ar plăcea să fiu fotbalist acolo, la Sepsi. Și antrenor”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica și-a stabilit favoritul de la FCSB

Mihai Stoica și-a stabilit favoritul de la FCSB. Managerul general de la echipa patronată de Gigi Becali a vorbit despre jucătorul pe care îl apreciază cel mai mult, din lotul pregătit de Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Darius Olaru, căpitanul „roș-albaștrilor”, care a impresionat de la startul acestui sezon de Liga 1. Jucătorul lansat în fotbal de Gaz Metan Mediaș este, momentan, cel mai bun marcator din Liga 1 și unul dintre cei mai importanți componenți ai lotului „roș-albastru”.

„Olaru e jucătorul meu preferat de când era la Mediaș. Nu renunță niciodată, e un jucător care are o competitivitate cum n-am văzut în viața mea.

Dacă pierde un meci la antrenament, nu mai e om toată ziua. Ceea ce e bine. La un mod dat îl face și să ia galben degeaba și să ne scoată din minți, dar ăsta e el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și