Închide meniul

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 13:33

Reclamă
FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

FCSB - Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

FCSB - Oţelul / Profimedia

Meciul FCSB – Oţelul, din etapa a treia a Ligii 1, va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Campioana României dispută meciul contra echipei lui Dorinel Munteanu între cele două dueluri cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar Champions League. Returul e miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vine după două remize în acest debut din Liga 1, cu U Cluj şi nou-promovata Unirea Slobozia. De partea cealaltă, gălăţenii s-au impus în prima etapă la Botoşani, cu 3-2, şi au remizat în meciul de pe teren propriu cu Farul, scor 0-0.

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

Sezonul trecut, FCSB şi Oţelul Galaţi s-au întâlnit de trei ori. Meciul de la Galaţi a fost câştigat de FCSB, cu 2-0, în timp ce returul de la Bucureşti a fost câştigat de echipa lui Dorinel Munteanu cu acelaşi scor. Duelul din Cupa României, care a avut loc la Galaţi, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Arbitrul partidei va fi Andrei Moroiţă din Ploieşti, cel care l-a eliminat pe Dorinel Munteanu sezonul trecut în meciul Dinamo – Oţelul, după injuriile aduse de către tehnicianul gălăţenilor unui asisten.

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Musi – Miculescu
Rezerve: Vlad, Crețu, Kiki, Chiricheș, Pandele, Baeten, Băluță, Alhassan, Phelipe, D. Popa, David Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Reclamă 4

Oțelul Galați: I. Popescu – Adăscăliței, Cisse, Stefanovic, S. Rus – Cisotti, Zivulic, J. Pedro – Frederic, A. Pop, Duric
Rezerve: Kovalov, I. Neagu, Teles, Zhelev, Gomes Silva, Farcaș, Yabre, N. Roșu, Gallo, Hofman, Chira, Juric
Antrenor: Dorinel Munteanu

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea!

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea a fost dezvăluită de Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit şi când ar putea reveni campioana României în Ghencea.

100.000 de euro a costat-o pe FCSB meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din Ghencea. Partida Maccabi Tel Aviv – FCSB, care va decide echipa calificată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00.

Reclamă

„Atmosfera a fost una extraordinară cu Maccabi Tel Aviv. Tribuna a doua este foarte bună și pe Arena Națională. Când pleacă semnalul din Peluza Nord, e preluat și de tribuna a doua.

Când ai cam 13.000 oameni, e deja mult, o galerie atât de mare. Un meci în Ghencea costă aproape 100.000 euro. Pe Arena Națională costă mai puțin, cu vreo 12-13.000 euro. Arena va fi închisă până pe 15 septembrie, însă se fac eforturi să putem reveni mai repede acolo. Din ultimele informații pe care le am eu, aceasta este data”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și