Închide meniul

FCSB – PAOK Salonic 1-1! Remiză între Charalambous şi Răzvan Lucescu! Ngezana, gafă de proporţii la debut

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 21:03 / Actualizat: 14 iulie 2023, 17:47

Reclamă

FCSB – PAOK Salonic 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro! Echipa lui Elias Charalmbou a remiza în meciul test cu PAOK Salonic. Vicecampioana României a fost egala echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 24. Gordeziani a restabilit egalitatea în minutul 71, după o eroare uriaşă a debutantului Ngezana! Meciul amical cu PAOK Salonic a fost al doilea meci amical pentru FCSB din această vară, după cel disputat pe 1 iulie contra lui Anderlecht.

FCSB – PAOK Salonic 1-1

Min. 90: Final de meci. FCSB a remizat cu PAOK Salonic.

Min. 88: Nervi pe teren după ce un jucător al lui Răzvan Lucescu a fost faultat.

Update 21.18: Fanii lui PAOK fac spectacol pe marginea terenului.

Reclamă

Min. 77: Şut a ieşit de pe teren şi i-a predat banderola de căpitan chiar lui Ngezana!

Min. 71: FCSB – PAOK 1-1! Jucătorii lui Răzvan Lucescu au restabilit egalitatea. Gafă uriaşă a debutantului Ngezana! A alunecat în faţa unui adversar, care a rămas singur cu portarul şi a marcat.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Schimbări la FCSB. Au ieşit Dawa, Băluţă, Miculescu şi Coman. În locul lor au intrat Ngezana, Compagno, Edjouma şi Vali Gheorghe.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: Pauză! FCSB o conduce cu 1-0 pe echipa lui Răzvan Lucescu.

Update 20.15: A început ploaia!

Min. 24: FCSB – PAOK 1-0. Florinel Coman a deschis scorul în meciul cu PAOK! Coman a înscris din interiorul careului, la colţul lung.

Min. 15: David Miculescu a trimis balonul în poartă, dar reuşita sa a fost anulată din cauza unei poziţii de offside.

Update 19.35: Fanii români au venit în număr mare la meci.

Reclamă

Min. 1: A început amicalul dintre FCSB şi PAOK!

Update 19.30: Jucătorii au intrat pe teren!

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Şut, Djokovic, Olaru – Băluţă, Miculescu, Florinel Coman

Rezerve: Maxim, Udrea, Creţu, Paţîru, Ngezana, Edjouma, Gheorghe, Gogescu, Radaslavescu, Compagno, Cordea

PAOK: Zivkovic – Sastre, Panagiotou, Michailidis, Rafa Soares – Schwab, Tsingaras, Taison – Murg, Narey, Brandon

Update: FCSB este susţinută de fani şi la amicalul din Olanda cu PAOK.

FCSB se află în cantonament în Olanda şi va juca în această seară, de la ora 19:30, contra grecilor de la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Grecii au încheiat sezonul trecut din Grecia pe locul 4 şi urmează să evolueze în preliminariile Conference League în această vară.

PAOK Salonic a ajuns şi în finala Cupei Greciei sezonul trecut, dar echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut în faţa celor de la AEK Atena, scor 0-2. Aceasta va fi prima partidă de pregătire din această vară pentru greci.

Mihai Stoica, reacţie vehementă după FCSB – Anderlecht 2-5

Mihai Stoica a venit cu o reacţie vehementă după amicalul FCSB – Anderlecht, scor 2-5, din cantonamentul din Olanda. Oficialul roş-albaştrilor a ţinut să afirme că nu este îngrijorat de rezultatul primului meci test al verii.

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a pierdut fără drept de apel partida care s-a jucat în condiţii speciale. Au fost două reprize de 60 de minute. Florinel Coman (12) şi Andrea Compagno (40) au marcat golurile vicecampioanei României. Pentru belgieni au punctat Benito Raman (16, 59), Dryer (107), Arnstad (118) şi Sardella (120).

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au făcut schimbări masive în a doua repriză şi au introdus mai mulţi juniori. Ultimele două goluri au fost primite de Alexandru Maxim, portarul de 16 ani care are 2.02 metri.

Acesta este şi motivul pentru care MM nu ia în calcul ceea ce s-a întâmplat după ce titularii au ieşit d epe teren.

„Nu putem lăsa la o parte scorul. Din minutul 105, la a treia pauză, am băgat academia. Alea trei goluri au fost primite de academie. A fost ok, ok, ne-am exprimat bine în primul meci de pregătire. Şi de la Anderlecht au fost absenţi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului din amicalul cu Anderlecht:

A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și