Închide meniul

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat: „Decizie bună pentru noi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 17:56

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat: „Decizie bună pentru noi!

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimedia

A apărut prima reacţie din tabăra celor de la FCSB, după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat. Virgil Boglea, avocatul trupei lui Gigi Becali, a oferit primele declaraţii, după decizia judecătorilor de la ÎCCJ de a amâna procesul pentru data de 28 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CSA Steaua se luptă pentru palmares în instanţă. Atât Florin Talpan, cât şi Gigi Becali s-au declarat optimişti cu privire la decizia finală, înaintea procesului, însă totul se pare că se va decide la finalul lunii martie.

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat

Virgil Boglea a declarat că decizia amânării procesului poate fi una bună pentru cei de la FCSB, deoarece susţine că în acest sens judecătorii vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a lua decizia corectă.

De asemenea, avocatul celor de la FCSB s-a mai declarat optimist cu privire la decizia finală, care se va lua pe 28 martie, şi susţine că trupa lui Gigi Becali nu are nevoie să câştige palmaresul, deoarece îl deţine deja.

„Nu eram sigur că este vorba de o amânare pentru că înainte de a apărea pe canelele oficiale, informaţia a apărut în presă. Dacă va fi aşa, eu cred că este o decizie de bun augur pentru FCSB.

Reclamă

Din experienţa mea, o nouă amânare înseamnă că judecătorii au vrut să aibă mai mult timp să studieze particularităţile acestui caz, mai ales că vorbim despre o speţă complexă.

De obicei, termenul de amânare este de două săptămâni, adică următorul termen ar fi fost pe 30 martie, dar acum este ceva mai scurt. Mă aşteptam ca azi să se dea un verdict, dar după cum v-am mai spus, amânarea poate fi de bun augur pentru noi.

Aş vrea să facem o disctincţie. Palmaresul este la FCSB, dar cei de la CSA Steaua s-au adresat instanţei în acest sens pentru a-l recupera. În cazul unui verdict favorabil pentru noi, FCSB nu câştigă palmaresul, pentru că deja îl are.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru noi, cel mai bun scenariu este ca instanţa să pronunţe ca neîntemeiată acţiunea celor de la CSA Steaua şi atunci se va termina tot. Rămâne de văzut ce va fi, dar sunt optimist în ceea ce priveşte verdictul”, a declarat Virgil Boglea, pentru fanatik.ro.

ÎCCJ a amânat decizia în procesul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru palmares pentru data de 28 martie

ÎCCJ a amânat pentru data de 28 martie decizia în procesul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru palmares. Decizia pe care o vor anunţa judecătorii va fi una definitivă. La termenul de data trecută, Florin Talpan era încrezător că palmaresul va rămâne la CSA Steaua.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da decizia finală cu privire la palmaresul Stelei pe data de 28 martie. FCSB a atacat decizia, care a acordat palmaresul până în 1998 celor de la CSA Steaua. Fanii echipei armatei şi-au făcut deja apariţia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în aşteptarea deciziei.

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

Recomandări
  • FCSB, prima reacţie după amânarea procesului cu CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și