Închide meniul

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 12:31

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB - Rapid / ProfiMedia

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda în perioada 27 iunie – 7 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul roş-albastru a anunţat că au stabilit şi un meci amical pe 5 iulie, contra grecilor de la PAOK Salonic.

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB începe pregătirile pentru noul sezon. După ce au ratat titlul în meciul cu Farul Constanţa din penultima etapă, oamenii lui Elias Charalambous vor efectua un stagiu de pregătire în Olanda, la Apeldoorn, în perioada 27 iunie – 7 iulie.

Clubul roş-albastru a anunţat pe pagina de Facebook şi un prim meci amical din acest cantonament, care va avea loc pe 5 iulie. FCSB va juca împotriva echipei antrenate de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Semnal de alarmă pentru Siyabonga Ngezana! Ce i-a transmis May Mahlangu

May Mahlangu, jucător legitimat la Dinamo în perioada 2016-2018, a vorbit despre sosirea fundașului sud-african în tabăra celor de la FCSB. Acesta este de părere că acomodarea în țara noastră este una dificilă, din cauză că fanii și cluburile nu au răbdare cu fotbaliștii.

Reclamă

„Transferul la FCSB este un pas mare pentru el, având în vedere importanța clubului. În România, FCSB și Dinamo, fostul meu club, sunt cele mai importante cluburi.

Aceste două cluburi sunt obișnuite să joace în cupele europene și le oferă șansa jucătorilor de a fi văzuți de echipe din Europa sau din Arabia Saudită. În România există o istorie bogată, iar fotbalul de acolo crește contant.

Totuși, problema cu fanii din România este că sunt foarte pasionați, iar dacă faci greșeli simți imediat presiunea lor. Dacă nu funcționezi rapid acolo, s-a terminat pentru tine. Este asemănător cu ce se întâmplă în Africa de Sud, unde jucătorii străini sunt arătați cu degetul dacă nu dau randament și ajung să fie preferați jucătorii din țara noastră, ceea ce este și în beneficiul naționalei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu pe ce poziție va juca Ngezana acolo, dar trebuie să știe că fanii de acolo nu au răbdare. Dacă nu reușește, va fi împrumutat sau îi va fi reziliat contractul. În România nu există răbdare, iar la clubul la care merge el este chiar și mai rău de atât. Fanilor nu le pasă de perioada de acomodare. Dacă ai ajuns acolo, trebuie să livrezi. Asta așteaptă fanii.

Am jucat în România și știu nivelul de acolo, unul bun. Ngezana merge într-un campionat care îl va ajuta să crească și să experimenteze lucruri pe care nu le-ar fi trăit niciodată în Africa de Sud”, a spus fostul mijlocaș de la Dinamo, pentru SNL24.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și