Închide meniul

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 19:09

Reclamă
FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii

Marius Ştefănescu, într-un amical al FCSB-ului/ Instagram FCSB

FCSB a obţinut o victorie la limită în al doilea amical al verii. Campioana s-a impus cu 2-1 în duelul cu Almere City, echipă din prima ligă olandeză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul amical al verii, disputat în stagiul de pregătire din Olanda, FCSB s-a distrat şi s-a impus categoric. Campioana a învins-o pe Apeldoorn, echipă de amatori, cu scorul de 8-1.

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii

Marius Ştefănescu a început ca titular duelul cu Almere City, în amicalul cu Apeldoorn fiind introdus în repriza secundă. Campioana a deschis scorul prin David Miculescu, cel care a punctat în minutul 18.

Trei minute mai târziu, Almere City a reuşit să egaleze, prin Hansen. Alexandru Băluţă a dus-o pe FCSB din nou în avantaj, reuşind să marcheze în minutul 42, din penalty.

Echipa de start a FCSB-ului, pentru amicalul cu Almere:

Reclamă
Reclamă 4

După prima repriză, Elias Charalambous a schimbat mai mulţi jucători. David Kiki, Nana Antwi, Denis Haruţ, Vlad Chiricheş, Malcom Edjouma, Luis Phelipe şi Daniel Popa au intrat după pauză.

FCSB şi-a încheiat seria partidelor amicale din această vară. Campioana va reveni în ţară zilele viitoare, pentru a începe pregătirile pentru startul sezonului viitor. Pe 4 iulie, în Ghencea, FCSB se va duela cu Corvinul, în Supercupa României. Cinci zile mai târziu, roş-albaştrii vor disputa turul confruntării cu Virtus, din preliminariile Champions League.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc

„Va mai face FCSB transferuri?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Oficialul campioanei a dezvăluit ce se va întâmpla, în continuare, în perioada de mercato.

Reclamă

Până în momentul de față, FCSB i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. De asemenea, la echipă s-au mai întors, din împrumuturi, Malcom Edjouma și Alexandru Musi.

Managerul general de la FCSB a transmis că echipa pe care o reprezintă are un lot bun pentru sezonul viitor, astfel că transferurile nu mai sunt o prioritate pentru roș-albaștrii.

Totuși, Mihai Stoica a menționat faptul că Gigi Becali mai are „în vizor” o serie de jucători, cărora le-ar putea plăti clauza de reziliere.

„(n.r. Va mai face FCSB transferuri?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus MM Stoica, la primasport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și