Închide meniul
Foto

„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid

Publicat: 25 februarie 2024, 19:26

Reclamă
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid

Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu

Cristi

Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid care căpătă proporţii uriaşe. Fostul jucător al lui Inter şi AC Milan a dat de pământ cu mijlocaşul giuleştenilor, care a petrecut într-un club de fiţe din Iaşi după eşecul din etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu şi Borza au mers într-un club de fiţe din Iaşi, pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare, iar conducerea Rapidului a luat măsuri drastice. Daniel Niculae a anunţat că i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată.

Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid

Într-o primă reacţie după petrecerea nocturnă, Albu a spus că nu a fost la nicio petrecere. Ulterior, Albu a şters mesajul transmis jurnalistului iamsport.ro şi a motivat că nu are voie să dea declaraţii.

Explicaţiile mijlocaşului defensiv l-au revoltat pe Cristian Daminuţă, care s-a năpustit asupra jucătorului de la Rapid.

Tăcerea-i că mierea! Fii, bă, bărbat şi recunoaşte! Decât să te scalzi în penibil! Aşa ai considerat tu,că după meci să mergi în club că oricum după terminarea meciului din cauza adrenalinei nu poţi să dormi toată noaptea, aşa că mai bine te “refaci” la Fratelli…

Reclamă
Reclamă 4

L-ai mai tras şi pe copilul ăla după ţine, în ideea în care voi aveţi şansă să faceţi istorie la Rapid şi va înecaţi că şi blonzii la mal… Cine-i om noaptea să fie şi ziua! Sper să fie o lecţie pentru voi şi să nu se mai repete! Succes!”, a scris Cristian Daminuţă pe Facebook, potrivit orangesport.ro.

Dan Şucu a cerut ca preşedintele şi antrenorul clubului să ia măsuri. A fost bulversat că Albu a fost printre petrecăreţi, în condiţiile în care poartă cu el negocieri pentru prelungirea contractului.

Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Reclamă

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu„, a declarat Dan Şucu la gsp.ro.

Agentul lui Alexandru Albu, reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid

O reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid vine din partea agentului lui Alexandru Albu. Mihai Stan a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îi ia apărarea mijlocaşului rapidist. Atât Alexandru Albu, cât şi Andrei Borza au fost excluşi din lot după ce au fost surprinşi într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iaşi.

Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii de imagine clubului.

Într-adevăr, rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și presiune. Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric, să nu-i trezească lumina dimineață. Să fim serioși și să acceptăm asta”, a postat Mihai Stan pe reţelele de socializare.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și