Închide meniul

„Să nu credem că toţi erau în pijamale şi au băut lăptic!” Reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 18:28

Reclamă
„Să nu credem că toţi erau în pijamale şi au băut lăptic! Reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi.

Colaj Instagram

O reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid vine din partea agentului lui Alexandru Albu. Mihai Stan a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îi ia apărarea mijlocaşului rapidist. Atât Alexandru Albu, cât şi Andrei Borza au fost excluşi din lot după ce au fost surprinşi într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu este apărat în scandalul momentului de a Rapid de agentul său, Mihai Stan. Albu şi Borza au fost surprinşi într-un local de lux din Iaşi.

Reacţie vehementă după scandalul uriaş de la Rapid

Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii de imagine clubului.

Într-adevăr, rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și presiune. Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric, să nu-i trezească lumina dimineață. Să fim serioși și să acceptăm asta”, a postat Mihai Stan pe reţelele de socializare.

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi!

Alexandru Albu a avut o primă reacţie în scandalul momentului. Mijlocaşul Rapidului a susţinut că imaginile sunt mai vechi şi a acuzat pe multă lume că vrea să îii facă rău.

Reclamă

Albu a spus că nu a fost la nicio petrecere după ce echipa sa a fost învinsă de Poli Iaşi. Ulterior, Albu a şters mesajul transmis susrsei citate şi a motivat că nu are voie să dea declaraţii.

Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău„, a fost reacţia lui Alexandru Albu pentru iamsport.ro, după care a decis să şteargă răspunsul, precizând că nu are voie să dea declaraţii.

Daniel Niculae a anunţat că s-au luat deja măsurile prevăzute în regulamentul de ordine interioară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și