Închide meniul
EXCLUSIV

Finanțatorul de la FC Hermannstadt, prima reacție după ce echipa a fost depunctată: „Am avut o discuție înainte să apară știrea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 decembrie 2022, 21:51

Reclamă
Finanțatorul de la FC Hermannstadt, prima reacție după ce echipa a fost depunctată: Am avut o discuție înainte să apară știrea!”

Finanțatorul de la FC Hermannstadt, prima reacție după ce echipa a fost depunctată

Jucători FC Hermannstadt, pe teren/hepta

Finanțatorul de la FC Hermannstadt, prima reacție după ce echipa a fost depunctată! Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii formației sibiene, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt a fost depunctată cu nouă puncte și a căzut pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, din cauza unor datorii mai vechi.

Finanțatorul de la FC Hermannstadt, prima reacție după ce echipa a fost depunctată

Claudiu Rotar susține că a făcut, astăzi, 23 decembrie, recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) din Lausanne, pentru ca FC Hermannstadt să-și recupereze punctele, urmând ca o decizie să fie emisă până pe data de 5 februarie. Totodată, omul de afaceri spune că jucătorii lui Marius Măldărășanu știau de această sancțiune dinaintea de a fi aplicată, astfel că nu au fost afectați.

„Am depus, astăzi, la TAS, actele să ne apărăm. Am făcut recurs și vedem ce va fi. Până pe 5 februarie, cel târziu, ar trebui să se dea decizia. Suntem încrezători. Noi am mai trecut prin chestii de genul acesta cu licențierea, acum doi ani, când, tot așa, n-am luat-o și, până la urmă, am luat-o. N-avem ce face.

Din data de 23.9.2022, masa credală a votat un nou plan. Noi n-am primit, de la tribunal, avizarea pe el, decât pe 15 decembrie. Noi trebuia să depunem până pe 30 noiembrie actul de la tribunal. Noi nu putem să depunem actul, dacă tribunalul nu ni-l dă. El era votat, era totul ok, dar s-a confirmat în 15 decembrie. La masa credală, erau datorii de șase milioane de euro, dintre care noi, asociații, aveam cinci milioane și un milion era împărțit între finanțe și doi-trei jucători, aveam niște sume mici pe acolo. Deci, noi am pierdut. Ăia cinci milioane s-au dus.

Reclamă

Noi suntem încrezători că vom primi punctele înapoi. Țineți cont de faptul că astăzi am plătit salariile și primele către jucători. Băieții sunt cu banii la zi. Dacă nu eram încrezători… stingeam lumina.

Băieții nu au fost afectați de această depunctare, deoarece am avut o discuție cu ei înainte să apară știrea în ziar. Le-am explicat și totul e ok. E mai ok să afle de la noi, decât din presă. Am vorbit cu antrenorul, cu jucătorii, cu toată lumea”, a declarat Claudiu Rotar, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Claudiu Rotar: „Am plătit aproape 700.000 de euro ca să-i aducem la zi!”

În încheiere, Claudiu Rotaru a dezvăluit faptul că FC Hermannstadt nu se mai confruntă cu probleme financiare, jucătorii fiind cu salariile la zi.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne gândim să aducem doi-trei jucători acum, în iarnă, Și, mai departe, depinde de rezultate. E vital să ne obținem cele nouă puncte înapoi, apoi vor veni și rezultatele.

Echipa este pe un drum bun. Înainte de 30 noiembrie, de monitorizare, am mai plătit aproape 700.000 de euro ca să-i aducem la zi. Noi vrem, mai ales că am ajuns acasă, avem stadion nou. E deja altceva pentru noi”, a încheiat Claudiu Rotar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și