Închide meniul
Video

Fiul lui Zeljko Kopic cântă la pian, vrea să dea goluri pentru Dinamo şi e fascinat de fanii dinamovişti: „O atmosferă nebună!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 20:14

Reclamă

Fiul lui Zeljko Kopic cântă la pian, vrea să dea goluri pentru Dinamo şi e fascinat de fanii dinamovişti

Captură AntenaSport

Vito, fiul lui Zeljko Kopic cântă la pian, vrea să dea goluri pentru Dinamo şi e fascinat de fanii dinamovişti. Fiul lui Zeljko Kopic se oferă să dea goluri pentru Dinamo, lângă tatăl său. Croatul care a crescut la Dinamo din Zagreb s-a îndrăgostit de galeria de aici la derby-ul cu Rapid. Vito Kopic poartă numărul zece şi adoră pianul când nu încântă pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul fotbalist a strigat pentru croatul Kopic din mijlocul galeriei dinamoviste la derby-ul pierdut cu Rapid

Fiul lui Zeljko Kopic cântă la pian, vrea să dea goluri pentru Dinamo şi e fascinat de fanii dinamovişti

A fost o atmosferă nebună. Am vrut să fiu acolo ca să le dau energie„, a spus Vito Kopic în exclusivitate pentru AntenaSport. Vito e gata să-şi susţină tatăl în toate colţurile lumii.

E ca un frate pentru mine. Câteodată e mai nebun, dar e un tată foarte bun„, a mai spus fiul antrenorului de la Dinamo. Băiatul lui Kopic are 16 ani şi a învăţat fotbal la Academia lui Dinamo Zagreb. Nici Dinamo din Bucuresti nu-i sună rău.

Da, clar. Mi-ar plăcea să joc aici. Dacă m-ar antrena tatăl meu mi-ar zice mereu: ‘Aleargă mai mult’„, a mai pus Vito Kopic. Fiul lui Kopic n-a apucat să vadă prea multe în Bucureşti.

Reclamă

Am văzut Casa dictatorului vostru. Ceauşescu, parcă”, a mai spus Vito. Vito Kopic si tatăl antrenor la Dinamo se salută ca Neymar. „Mereu facem asta. 52 E ceva de genul ‘Totul o să fie bine‘”, a mai spus fiul tehnicianului de la Dinamo.

Pianul e a doua mare pasiune pentru Vito. „Cânt la pian de când aveam 5 ani. Ascult şi muzică clasică: Beethoven, Bach”, a mai spus tânărul de 16 ani. Cea mai mare dorinta a lui Vito este ca tatal lui sa scape de retrogradare cu Dinamo.

Tată, ştii că te iubesc şi cred în tine şi în echipa ta„, e mesajul emoţionant pe care Vito i l-a trimis tatălui său.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani. Burmaz a redus din diferenţă! Meci spectaculos la Sfântu Gheorghe 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și