Închide meniul

Florentin Petre revine la Dinamo! Postul pe care îl va ocupa legenda „câinilor”, după despărţirea de Unirea Ungheni

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 10:06

Reclamă
Florentin Petre revine la Dinamo! Postul pe care îl va ocupa legenda „câinilor, după despărţirea de Unirea Ungheni

Florentin Petre revine la Dinamo

Florentin Petre va semna cu Dinamo / Colaj Facebook/Profimediaimages

Florentin Petre revine la Dinamo, după ce echipa lui de suflet a reuşit să se salveze de la retrogradare. Legenda „câinilor” ar fi acceptat deja propunerea primită de la conducătorii clubului din Ştefan cel Mare şi urmează să semneze contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre tocmai a devenit liber de contract! „Piticul” a avut parte de o despărţire amiabilă uimitoare, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o pe Unirea Ungheni. Ajunsă în Liga 2, trupa din Mureş a făcut oficială despărţirea de fostul idol din Ştefan cel Mare.

Florentin Petre revine la Dinamo

Potrivit gsp.ro, Florentin Petre va fi noul secund al lui Dinamo. Este prima mare lovitură a verii pe care o dau şefii grupării alb-roşii.

Zeljko Kopic va fi ajutat de Florentin Petre, după ce a avut loc o „revoluţie” în staff-ul său. Trei dintre colaboratorii croatului de sezonul trecut au fost daţi afară. Este vorba despre secunzii Iulian Mihăescu, Marijo Tot și Sorin Colceag.

Florentin Petre a mai fost secund şi în trecut la echipa cu care a obţinut cele mai importante rezultate. Ultima oară a stat pe banca lui Dinamo în 2015. În tricoul „câinilor”, Petre a jucat 259 de meciuri şi a marcat 43 de goluri. Are în palmares 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

Reclamă
Reclamă 4

Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare

Unirea Ungheni a obţinut promovarea în Liga 2 după ce a învins-o la baraj pe Gloria Bistriţa (2-2 şi 2-1). Victoraş Astafei este cel care a marcat toate golurile Unirii.

CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Reclamă

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul emis de clubul din Ungheni.

Aceasta a fost cea de-a cincea echipă trecută în palmares de antrenorul de 48 de ani, după Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra Neamț.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și