Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru titlul din Liga 1: „Asta mi-aş dori”. Ce a spus despre CFR Cluj, FCSB şi Rapid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 18:11

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru titlul din Liga 1: „Asta mi-aş dori. Ce a spus despre CFR Cluj, FCSB şi Rapid

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru titlul din Liga 1

Florin Bratu a jucat pentru Rapid şi Dinamo / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Fostul atacant de la Rapid şi Dinamo îşi doreşte ca Adi Mutu să aducă trofeul în Giuleşti. Totuşi, cu prima şansă o vede pe trupa lui Dan Petrescu, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitraliera” a contribuit la ultimul titlu obţinut de Rapid, în 2003. L-a avut atunci antrenor pe Mircea Rednic. Şi Adi Mutu are un trecut de dinamovist.

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru titlul din Liga 1

Bratu se aşteaptă ca CFR Cluj să devină campioană pentru al 6-lea an la rând, chiar dacă gruparea din Gruia tocmai a fost învinsă de FCSB.

A jucat foarte bine FCSB, însă prima şansă tot CFR Cluj mi se pare că o are. Farul joacă foarte bine, Rapid iată ca e într-o revenire şi ţine acolo pasul cu celelalte.

(Reporter: Poate CFR Cluj să mai câştige încă un titlu?) Poate, poate, e o echipa puternică şi o echipă cu experienţa campionatelor în spate. Pe Rapid mi-aş dori să o văd pentru că am jucat acolo şi am câştigat ultimul titlu acum 20 de ani… mi-aş dori să o văd că se bate pentru campionat.

Reclamă

Cu Mutu arată o faţă bună. Echipa a jucat bine, Dugandzic e golgheterul campionatului în momentul de faţă„, a declarat Florin Bratu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Farul a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, şi a depăşit-o pe CFR Cluj în clasament. A urcat pe primul loc şi are 51 de puncte, cu unul mai mult decât echipa lui Dan Petrescu. Rapid ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 45 de puncte. FCSB este pe locul 4 după 24 de etape, cu 44 de puncte.

Gică Hagi, în culmea fericirii după ce a revenit pe primul loc

Gică Hagi s-a declarat încântat că Farul e din nou lider în Liga 1. Antrenorul constănțenilor speră să rămână acolo până la finalul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

60 de minute am jucat foarte bine, am dominat. După aceea, ei au venit cu schimbări foarte bune și noi am scăzut puțin. A venit acel gol, care ne-a dat un pas-doi înapoi. Craiova te atacă și poate să creeze probleme.

Lipsea Denis, el e stângaci, trebuia să punem în locul lui pe cineva. Mă bucur pentru Mazilu, e un copil bun. Normal, ne place să fim acolo, mai ales mie. Știu că am momentele mele când știu să creez momentele mele.

S-a văzut că echipa a jucat foarte bine. Larie bate foarte bine, bate extraordinar, contează mai puțin cine dă gol. Au fost două meciuri foarte bune. Așa pare, echipele sunt bune, atât sus, cât și jos. Echipa care va avea constanță și va fi în formă în play-off o să câștige.

Ieri am petrecut puțin, important e că mi-am adus aminte de părinți, le mulțumesc că m-au adus și pentru educație. Suntem împreună, o să sărim și pe garduri. Se aprinde o flacără frumoasă la Constanța. Indiferent de orice, stadionul nu contează de rezultate, proiectul are cinci ani, vrem să construim ceva frumos”, a spus Gică Hagi.

Recomandări
  • Florin Bratu a analizat lupta la titlu
  • Echipa pe care îşi doreşte să o vadă campioană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și