Închide meniul

Florin Costea, fermecat de Andrea Compagno! „Cel mai bun din România!” Previziunea care îi poate umple conturile lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 8:45

Florin Costea, fermecat de Andrea Compagno! „Cel mai bun din România! Previziunea care îi poate umple conturile lui Gigi Becali

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

  • Florin Costea, fermecat de Andrea Compagno!
  • Previziunea care îi poate umple conturile lui Gigi Becali

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno și crede că atacantul celor de la FCSB este cel mai bun vârf din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea e de părere că, dacă jucătorul italian nu va avea probleme cu accidentările, poate pleca de la FCSB în străinătate pe o sumă care să-l facă fericit pe Gigi Becali.

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno

Compagno e foarte bun. Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un număr 9 autentic, ca în timpurile vechi. Craiova a pierdut mult prin plecarea lui. Probabil cu el ar fi fost acum aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off.

Reclamă

Ai văzut și tu că s-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri. Probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos, am înțeles că acum are niște probleme”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

(n.r. Îl vezi plecând în străinătate?) Da, de ce nu? Dacă are evoluții la fel de bune în continuare, va înscrie, de ce nu? De la Steaua se vinde bine”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

Reclamă

Compagno este pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1. Are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Alibec, Dugandzic și Paraschiv. Italianul a înscris de cinci ori în acest sezon pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, de la care a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Mihai Stoica, ironii după accidentarea suferită de Andrea Compagno

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică, după accidentarea suferită de Andrea Compagno. Managerul general de la FCSB face haz de necaz şi susţine că atacantul avea nevoie de o cicatrice pe frunte, ca dovadă a duelurilor tari pe care le are în timpul partidelor.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în partida dintre FCSB şi Chindia. Cei doi nu au mai putut evolua în următorele două runde pentru roş-albaştrii, cu CFR Cluj şi Botoşani, ambii fiind în proces de recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB susţine că atacantul nu va avea de suferit din punct de vedere al relaţiei, deoarece este aproape căsătorit, iar semnul nu-l va afecta, şi mai mult decât MM susţine că italianul „era prea frumuşel” pentru a fi lipsit de orice urmă a vreunui duel.

Şi eu am o cicatrice, mi s-a despicat în două. Dar acum zici că e un rid. Nu e problemă pentru Olaru şi Compagno. Au prietene de ani de zile, se căsătoresc cel mai probabil. Îi acceptă şi aşa. Şi oricum vrei să spun ceva? Compagno parcă era prea frumuşel. Un vârf trebuie să fie aşa mai… (n.r. râde ironic). (n.r. despre frică de a da cu capul) Dacă va avea reţineri îi luăm cască! (n.r. ironic)”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De ce nu l-a păstrat Adrian Mititelu pe Andrea Compagno la Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, de la FC U Craiova. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro.

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor”, a declarat Adrian Mititleu, pentru gsp.ro.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu