Închide meniul

Florin Costea, fermecat de Andrea Compagno! „Cel mai bun din România!” Previziunea care îi poate umple conturile lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 8:45

Reclamă
Florin Costea, fermecat de Andrea Compagno! „Cel mai bun din România! Previziunea care îi poate umple conturile lui Gigi Becali

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno și crede că atacantul celor de la FCSB este cel mai bun vârf din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea e de părere că, dacă jucătorul italian nu va avea probleme cu accidentările, poate pleca de la FCSB în străinătate pe o sumă care să-l facă fericit pe Gigi Becali.

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno

Compagno e foarte bun. Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un număr 9 autentic, ca în timpurile vechi. Craiova a pierdut mult prin plecarea lui. Probabil cu el ar fi fost acum aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off.

Ai văzut și tu că s-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri. Probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos, am înțeles că acum are niște probleme”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

(n.r. Îl vezi plecând în străinătate?) Da, de ce nu? Dacă are evoluții la fel de bune în continuare, va înscrie, de ce nu? De la Steaua se vinde bine”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Compagno este pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1. Are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Alibec, Dugandzic și Paraschiv. Italianul a înscris de cinci ori în acest sezon pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, de la care a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Mihai Stoica, ironii după accidentarea suferită de Andrea Compagno

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică, după accidentarea suferită de Andrea Compagno. Managerul general de la FCSB face haz de necaz şi susţine că atacantul avea nevoie de o cicatrice pe frunte, ca dovadă a duelurilor tari pe care le are în timpul partidelor.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în partida dintre FCSB şi Chindia. Cei doi nu au mai putut evolua în următorele două runde pentru roş-albaştrii, cu CFR Cluj şi Botoşani, ambii fiind în proces de recuperare.

Reclamă

Managerul general de la FCSB susţine că atacantul nu va avea de suferit din punct de vedere al relaţiei, deoarece este aproape căsătorit, iar semnul nu-l va afecta, şi mai mult decât MM susţine că italianul „era prea frumuşel” pentru a fi lipsit de orice urmă a vreunui duel.

Şi eu am o cicatrice, mi s-a despicat în două. Dar acum zici că e un rid. Nu e problemă pentru Olaru şi Compagno. Au prietene de ani de zile, se căsătoresc cel mai probabil. Îi acceptă şi aşa. Şi oricum vrei să spun ceva? Compagno parcă era prea frumuşel. Un vârf trebuie să fie aşa mai… (n.r. râde ironic). (n.r. despre frică de a da cu capul) Dacă va avea reţineri îi luăm cască! (n.r. ironic)”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De ce nu l-a păstrat Adrian Mititelu pe Andrea Compagno la Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, de la FC U Craiova. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro.

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor”, a declarat Adrian Mititleu, pentru gsp.ro.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și