Închide meniul

Florin Gardoş a tras un semnal de alarmă pentru Rapid, după înfrângerea cu FC U Craiova 1948: „E o surpriză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 17:08

Florin Gardoş a tras un semnal de alarmă pentru Rapid, după înfrângerea cu FC U Craiova 1948: „E o surpriză!

Florin Gardoş, declaraţii după ce Rapid a fost învinsă de FC U Craiova 1948

Duel în partida dintre Rapid şi FC U Craiova 1948/ Hepta

Florin Gardoş a tras un semnal de alarmă pentru cei de la Rapid, după înfrângerea suferită cu FC U Craiova 1948. Fostul internaţional susţine că oltenii au meritat pe deplin victoria în Giuleşti, deoarece au dat impresia că evoluează pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ratat şansa de a se menţine pe primele locuri din Liga 1. Giuleştenii au fost învinşi de FC U Craiova 1948, cu scorul de 1-2, într-un meci din etapa a 24-a din Liga 1.

Florin Gardoş a tras un semnal de alarmă pentru Rapid, după înfrângerea cu FC U Craiova 1948

Florin Gardoş a analizat partida dintre Rapid şi FC U Craiova 1948, şi a ajuns la concluzia că oaspeţii au prestat un joc extrem de solid. Giuleştenii nu au avut nicio şansă, după ce Bauza a deschis scorul încă din primul minut.

Totodată, Gardoş susţine că giuleştenii nu au mai arătat aceeaşi forţă pe teren propriu, ca în restul partidelor din acest sezon.

„Pentru mine era o surpriză (n.r. dacă va câștigat U Craiova 1948 în Giulești) dacă mă întrebai înainte de meci. Ținând cont de cursul jocului, nu. Chiar am văzut meciul și Craiova a făcut un meci foarte, foarte bun.

Reclamă

N-au dat nicio clipă senzația că joacă în deplasare sau că joacă pe Giulești, unde nu prea a câștigat nimeni sezonul ăsta, în campionat. Și merită să fie felicitată.

Una e să câștigi când ești dominat și din greșeală dai un gol la ultima fază și alta e să câștigi în maniera în care au făcut-o ei”, a declarat Florin Gardoş.

Adrian Mutu, dărâmat după Rapid – FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a fost dărâmat după Rapid – FC U Craiova 1948. Tehnicianul giuleștenilor nu a fost deloc mulțumit de jocul elevilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată. Am început prost meciul, am primit gol foarte repede, în secunda 45. Asta ne-a turnat plumb în picioare și ne-a luat minute bune să ne revenim. Am încercat să egalăm, am atacat, dar din păcate nu ne-a ieșit.

Nu a fost seara noastră, unii jucători n-au fost într-o seară bună și lucrul acesta s-a văzut. Când primesti gol în secunda 45 se schimbă meciul din punct de vedere mental, mai ales când ai temerea asta în fața Craiovei. Poate aveam o șansă dacă reușeam să înscriem mai devreme în repriza secundă.

Meciul a fost diferit pentru că ne-au dat gol foarte repede și a intervenit teama de a nu greși, teama de nu a fi învinși în fața suporterilor noștri care aveau pretenția să câștigăm acest meci. Cred că și FCU Craiova se motivează în plus când joacă cu Rapid, sunt mai mulți factori.

E un duș rece pentru noi, mergem înainte. Eram neînvinși de 3 luni, din păcate azi am suferit o înfrângere care doare, trebuie să uităm această seară cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și