Închide meniul

Florin Gardoş nu concepe ca România să rateze calificarea la EURO 2024! Scenariul de care se teme

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 19:40

Reclamă

Florin Gardoş nu concepe ca România să rateze calificarea la EURO 2024. Gardoş ar vrea să scape de emoţii şi să vadă naţionala României calificată la EURO 2024 după meciul cu Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş e de părere că este un risc mare dacă vom ajunge să jucăm pentru calificare cu Elveţia, meci ce va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florin Gardoş nu concepe ca România să rateze calificarea la EURO 2024

Sunt destul de optimist. În primul rând, naţionala a arătat bine în general, nu a pierdut până acum. Ar fi ideal să ne calificăm la fiecare 4 ani. Eu cred că putem gestiona un astfel de moment. S-a vorbit mult despre grup, băieţii vorbesc mereu de acest lucru. Cred că este meritul lui Edi. Eu zic că au ajuns într-un moment bun, sunt motivaţi. Toate argumentele sunt în favoarea lor şi trebuie să se califice.

E genul de meci în care jucătorii ofensivi pot face diferenţa. Noi am avut apărarea solidă, sper să nu fie o excepţie cu Israel. O şansă avem cu Elveţia, doar că e mică. E greu să îi faci o analiză Elveţiei, e genul de echipă care poate să câştige cu 4-0 în faţa oricui din grupă. Nu pot să înţeleg cum o echipă de o astfel de calitate să aibă o prestaţie atât de slabă cu Israelul. Ar fi un risc mare, nu îşi doreşte nimeni meciul decisiv cu Elveţia cu toate că aşa, ca emoţie, ar fi o calificare mai frumoasă„, a spus Florin Gardoş.

Alex Bourceanu, discurs manifest prin care cere calificarea la EURO 2024

Alex Bourceanu a ţinut un discurs manifest prin care cere calificarea la EURO 2024. Fostul internaţional român a tras un semnal de alarmă înaintea meciului Israel – România, care ne poate asigura un loc la turneul final din Germania.

Reclamă

Fostul mijlocaş, care are 27 de selecţii la prima reprezentativă, a ţinut să afirme că jucătorii lui Edi Iordănescu nu au voie să rateze calificarea. Au nevoie de cel puţin o remiză împotriva Israelului pentru a îşi asigura unul dintre primele două locuri din Grupa I. Tricolorii pot sărbători alături de fani, în meciul cu Elveţia, de pe 21 noiembrie, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Deși erau foarte mulți foști jucători în teren, unii și din Generația de Aur, copiii au venit și au făcut poze cu influencerii. N-am nimic cu influencerii, absolut nicio răutate! Ideea e cum construim exemple și idoli dintre fotbaliști. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbaliști.

În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel și cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăgușin și toți băieții. Trebuie să construim modele! Vrem ca ai noștri copii, inclusiv băiatul meu, să iasă afară și să joace fotbal, baschet, să facă alergare. Nu să stea cu ochii în telefon!„, a declarat Alex Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și