Închide meniul

Florin Niţă a ales între FCSB şi CSA Steaua. Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali: „Mi-a zis doar asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 10:58

Florin Niţă a ales între FCSB şi CSA Steaua. Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali: „Mi-a zis doar asta!

Florin Niţă a ales între FCSB şi CSA Steaua

Florin Niţă şi Vlad Chiricheş, la echipa naţională a României / Profimediaimages

Florin Niţă a ales între FCSB şi CSA Steaua. Portarul în vârstă de 36 de ani a analizat „războiul” dintre Gigi Becali şi oficialii clubului Armatei şi a tras concluzia. Internaţionalul român nu are niciun dubiu şi este sigur că echipa din Liga 1 este continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este Steaua!„, a fost mesajul vehement transmis de goalkeeperul care a apărat buturile roş-albaştrilor în 2013 şi 2018.

Florin Niţă a ales între FCSB şi CSA Steaua

Niţă a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali şi a ţinut să afirme că nu a avut niciodată probleme cu patronul.

Pentru mine, FCSB este Steaua. Nu știu ce să zic despre CSA Steaua, acolo este altă treabă, nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Acolo sunt foarte mulți suporteri și nu vreau să vorbesc despre ei. Știu că o să mă înjure, dar părerea mea este că Steaua este FCSB-ul de astăzi.

Eu cu domnul Becali am avut o relație foarte bună. Nu am avut nicio problemă, niciun fel de reproș. Tot timpul mi-a spus de bine, niciodată nu m-a certat. Mi-a spus doar ce trebuia. Nu am fost în latura asta extremă”, a declarat Florin Niță, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Niţă este liber de contract după despărţirea de Sparta Praga şi aşteaptă oferte. Recunoaşte că nu s-ar feri să semneze chiar şi cu o rivală a FCSB-ului. Ar fi dispus să ajungă chiar şi la Rapid.

La mine nu a venit nimeni să spună ‘Ai vrea să vii? Sau uite, ne gândim la tine…’ Eu sunt dispus oricărei discuții indiferent de unde ar fi, deoarece sunt fotbalist profesionist” a mai spus Florin Niță.

Portarul român a adus 1.35 milioane de euro în conturile FCSB-ului, în 2018, după transferul la Sparta Praga. A îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor în 87 de meciuri din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj îi oferă lui Florin Niţă un salariu uriaş

U Cluj îi oferă lui Florin Niţă un salariu uriaş! Echipa de pe Cluj Arena l-a ofertat pe portarul de 36 de ani şi aşteaptă un răspuns de la acesta.

U Cluj a avut o vară încărcată, după ce a făcut mai multe transferuri interesante. După numirea lui toni Petrea pe banca tehnică, U Cluj i-a mai adus pe Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea, Mihai Bordeianu, Daniel Popa, Doru Popadiuc, Andreias Calcan şi Radoslav Dimitrov.

Potrivit prosport.ro, Florin Niţă va avea un salariu de 15.000 de euro la U Cluj, un salariu foarte mare dacă ţinem cont de ce se oferă în prima ligă din România. De asemenea, Niţă ar urma să primească câte 200 de euro pentru fiecare meci fără gol primit. De asemenea, clubul va suporta chiria portarului de 800 de euro şi şcoala celor doi copii şi îi va oferi o maşină lui Niţă de la sponsorul oficial al echipei.

Sursa mai sus menţionată anunţă că Florin Niţă este tentat de oferta primită de la U Cluj, dar analizează şi o altă ofertă venită din Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și