Închide meniul

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu: „Mi se pare hilar, jenant”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 23:45

Reclamă
Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu: Mi se pare hilar, jenant”

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar al echipei naționale nu înțelege decizia „Briliantului” de a pleca de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul s-a înțeles cu Neftci Baku, echipă care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. Acesta se va alătura cantonamentului echipei azere din Rusia, acolo unde va semna și noul contract.

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar l-a criticat pe „Briliant”

Fostul portar l-a criticat pe Adrian Mutu, pentru că a ales să plece de la Rapid. Florin Prunea este de părere că mutarea tehnicianului în Azerbaidjan este una jenantă, pentru că acesta ar avea destul timp să câștige și bani.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Când iei șapte de la Sparta Praga, când iei șapte de la Farul… Îl vedeam cum se duce la stadion, îl vedeam cu capul în pământ în fața suporterilor…

A venit această oportunitate, care, din punctul meu de vedere, este un pas înapoi pentru Mutu. Dacă nu ar fi câștigat meciul cu FCSB, Mutu nu era păstrat.

Reclamă

Să lași Rapid București pentru Neftci Baku… Cu toată stima, mi se pare hilar, jenant. Ai timp să câștigi și bani. Eu zic că el trebuia să-și ducă la capăt contractul, mai ales că oamenii ăștia i-au prelungit contractul cu doi ani.

De acum, cine va vrea să-l angajeze pe Adi Mutu, se va gândi de trei ori. Pare un băiat tânăr disperat după bani. El a început prost cariera asta de antrenor. De la Rapid pleacă pe ușa din spate”, a spus Prunea, pentru digisport.ro.

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul portar crede că „Briliantul” a făcut totuși o alegere bună

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și