Închide meniul

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1: „Cum să șteargă Gigi pe jos cu ei?”. Verdict clar despre lupta pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 8:16

Reclamă
Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1: Cum să șteargă Gigi pe jos cu ei?”. Verdict clar despre lupta pentru titlu

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre situația campionatului intern și crede că echipa FCSB nu mai poate rata trofeul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este lider în clasament, cu 11 puncte peste principalele contracandidate, CFR Cluj și Rapid. Următorul meci al roș-albaștrilor va fi împotriva celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20:00. Meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florin Prunea i-a ironizat pe antrenorii din Liga 1. L-a numit „Ferguson” pe Gigi Becali

Fostul internațional este de părere că Gigi Becali are principalul merit pentru forma actuală a celor de la FCSB. Florin Prunea l-a numit pe latifundiar „Ferguson” și a menționat faptul că patronul va câștiga campionatul. Totodată, acesta a lansat o ironie la adresa antrenorilor din Liga 1, care nu au reușit să aibă performanțele roș-albaștrilor, în actualul sezon.

De asemenea, Florin Prunea a dezvăluit faptul că, în opinia sa, FCSB are o echipă mult mai puternică decât celelalte rivale din Liga 1.

”Noi avem unul singur. În România, Ferguson e unul singur! Băi, nene, și e aproape de titlu! Oare antrenorii ăștia din România ce zic? Mă gândesc și eu.

Reclamă

Celebra școală de antrenori a Federației ce o zice? Cum să șteargă Gigi pe jos cu ei? Pe bune? Va câștiga campionatul și principalul merit este al lui. Îți dai seama în ce fotbal trăim.

E o diferență atât de mare între FCSB și celelalte echipe… Ca de la cer la pământ. Nu a fost niciodată o diferență atât de mare. FCSB nu se bate cu nimeni.

Niciodată nu a fost o așa mare diferență. E o diferență atât de mare… Ce se putea întâmpla? Să se accidenteze Șut, Olaru, Coman? Joacă băieții ăștia.

Reclamă 4 / 0/3

De la mijloc în față, FCSB nu are adversar în România, e foarte puternică”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Daniel Pancu, avertisment pentru FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că e sigur de titlu

În exclusivitate la AS.ro LIVE, Daniel Pancu a spus că FCSB „stă în 2 jucători”. Este vorba de golgheterul campionatului, Darius Olaru, şi de Florinel Coman. Ceilalţi jucători de la FCSB nu l-au impresionat pe selecţionerul naţionalei de tineret a României.

„FCSB e o echipă foarte puternică în momentul de faţă şi are continuitate în rezultate, dar au doi jucători mari şi laţi de care depind. În rest, nimic special. Vorbim de Coman şi de Olaru, jucători de echipa naţională”, a spus Daniel Pancu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Şi Marius Niculae, un alt rival istoric al celor de la FCSB, e de părere că echipa care se va impune în Liga 1 trebuie să aibă un lot puternic şi echilibrat.

„E devreme să vorbim, din punctul meu de vedere. Va începe un alt campionat când se înjumătăţesc punctele şi atunci vom avea numai meciuri tari. Din punctul meu de vedere, echipa cu un lot echilibrat va câştiga şi campionatul. Sunt meciuri cu intensitate mare, vor apărea accidentări, vor apărea suspendări şi cine va veni de pe bancă trebuie să facă diferenţa sau să fie cel puţin la acelaşi nivel ca titularii”, a spus şi Marius Niculae, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și