Închide meniul

Florin Răducioiu a numit omul meciului de la CFR Cluj – FCSB 1-1: „A revitalizat jocul echipei!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 8:21

Reclamă
Florin Răducioiu a numit omul meciului de la CFR Cluj – FCSB 1-1: A revitalizat jocul echipei!”

Florin Răducioiu a numit omul meciului de la CFR Cluj - FCSB 1-1

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu a numit omul meciului de la CFR Cluj – FCSB 1-1, partidă care a contat pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1! Fostul component al naționalei României s-a declarat fascinat de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, care a marcat un gol fabulos, din lovitură liberă, în poarta CFR-ului.

Florin Răducioiu a numit omul meciului de la CFR Cluj – FCSB 1-1

Totodată, fostul fotbalist a atras atenția la faptul că Florinel Coman a fost singurul jucător „în mână” din tabăra FCSB-ului.

„Cred că plusul FCSB-ului a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat, îl ştiu cum e ca jucător, l-am avut la lotul naţional. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar prea puţin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună.

Coman e un jucător care driblează, trage la poartă, are lovituri libere care fac parte din arsenalul lui”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Florinel Coman, discurs tăios după CFR Cluj – FCSB 1-1

Florinel Coman a fost nemulțumit de jocul pe care echipa sa l-a prestat. Acesta consideră că formația bucureșteană se putea impune pe final de meci.

„Am avut ocazii pe final, puteam să câștigăm. Am făcut un meci foarte prost. Prima repriză foarte slabă făcută de noi. Nimic n-a mers. Suntem dezamăgiți de jocul nostru.

Nu s-a pierdut nimic. Ne gândim la meciul cu Farul. Trebuie să ne schimbăm fața jocului și să câștigăm acel meci. Exersez (n.r. legat de golul din lovitură liberă), dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Doar am prestat un fotbal slab”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a înscris în minutul 68, din lovitură liberă, în timp ce reușita gazdelor a fost semnată de Daniel Bîrligea, în minutul 20.

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous, dezamăgit de rezultatul de la CFR Cluj – FCSB 1-1

Elias Charalambous a fost dezamăgit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză a meciului din Gruia. În plus, tehnicianul roș-albaștrilor l-a apreciat pe Florinel Coman.

„Obiectivul nostru era să câştigăm. Din păcate, în prima repriză nu am fost aşa cum ne aşteptam să fim. Am discutat la pauză cu jucătorii. Din nou, reacţia din a doua repriză a fost foarte bună. Asta contează foarte mult pentru mine!

Am reuşit să înscriem, să egalăm. Am simţit că avem mai multe şanse de a câştiga pe final! Coman de când sunt aici, şi am spus că nu îmi place să vorbesc individual de jucători, dar el mi-a arătat lucruri bune. Azi a înscris un gol fantastic. Important e că ajută echipa, este un joc colectiv. Jucătorii au arătat atitudinea corectă în repriza a doua.

Reclamă

V-am spus că am jucat foarte slab în prima repriză, nu am fost destul de buni. Aşa este în fotbal, niciodată nu ştii cum începi jocul. Important e că am terminat foarte bine!

În fiecare săptămână este diferit. Unele echipe câştigă, altele remizează sau pierd. Mai sunt derby-uri până la final. De mâine ne concetrăm la meciul cu Farul. Vreau să mulţumesc fanilor noştri, ne ajută foarte mult”, a spus și Elias Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și