Închide meniul

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E inadmisibil să faci o astfel de eroare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 23:08

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E inadmisibil să faci o astfel de eroare!”

Mesaj superb postat de FCSB pentru Ștefan Târnovanu, după ce portarul a intrat în vizorul lui Gigi Becali

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Acesta susține că portarul FCSB-ului a comis o greșeală impardonabilă la golul marcat de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost marcatorul celor de la FCSB, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost, de fapt, autogolul lui Iulian Cristea, fundașul FCSB-ului.

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Florin Răducioiu îl condamnă pe Ștefan Târnovanu pentru golul încasat de FCSB. Totodată, acesta spune că FCSB ar fi meritat să câștige partida de pe „Arena Națională”.

„Are un simţ al golului incredibil (n.r. Malcom Edjouma)! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe acuză prezența lui Malcom Edjouma pe teren la FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Eugen Neaoe este de părere că Universitatea Craivoa ar fi putut câștiga meciul de pe „Arena Națională”, dacă Malcom Edjouma, marcatorul FCSB-ului, ar fi făzut cartonașul roșu, în etapa trecută.

„Cred că este meritat acest punct. Elvir Koljic așteptam să marcheze. I-am și spus înaintea meciului că mă aștept să marcheze. Își revine ușor, ușor după problemele pe care le-a avut.

Am început meciul foarte prost. Am primit golul nepermis de ușor. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, pentru că au crezut în ei. Știam că suntem mai puternici, că stăm mai bine fizic și îi vom domina pe final.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că am avut foarte multe momente în care noi am controlat jocul. Sunt o echipă reactivă, de asta nu am dorit să intrăm în jocul lor.

Dacă aveam puțin noroc la acel șut al lui Ivan, cred că plecam cu toate cele trei puncte. Îi felicit pe băieți pentru puterea de a crede în ei.

Sunt jucători capabili să joace mult mai bine decât au făcut-o în această seară.

FCSB este o echipă bună, dar și noi avem jucători valoroși. Eu cred în ei și cred că putem face lucruri frumoase împreună.

Am lucrat la fazele fixe foarte mult, dar, din păcate, a intervenit un blocaj la acel corner.

E un jucător care nu trebuia să se afle în teren după etapa trecută. Noi inventăm regulamentul, facem după cum ne taie capul. Săracul Armaș, probabil că nu-l mai cunosc copiii acasă, că s-a dus desfigurat.

Acel fault nu este de roșu, i-am spus: «Ce ești așa disperat să dai roșu?» Asta e realitatea. Puteam să plecăm cu cele trei puncte în aceasta seară, dar nu știu dacă era meritat”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului cu FCSB, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” Vezi toate știrile
Citește și