Închide meniul

Florin Talpan, anunţ uluitor în plin conflict cu FCSB: „Am fost ameninţat cu moartea, am fost urmărit”!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 22:31

Reclamă
Florin Talpan, anunţ uluitor în plin conflict cu FCSB: „Am fost ameninţat cu moartea, am fost urmărit!

Florin Talpan, anunţ uluitor în plin conflict cu FCSB

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Florin Talpan a făcut un anunţ uluitor în plin conflict cu FCSB. Juristul CSA Steaua a susţinut că a fost ameninţat cu moartea. El a subliniat că nu este de acord ca FCSB să joace în Ghencea atât timp cât există mai multe dosare pe rol cu clubul patronat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a spus că nu se teme după ce prim-ministrul Marcel Ciolacu a dispus să fie trimis Corpul de Control al premierului la clubul CSA Steaua.

Florin Talpan, anunţ uluitor în plin conflict cu FCSB: „Am fost ameninţat cu moartea, am fost urmărit”!

Nu am să vorbesc prea mult. S-a ajuns aici din pricina faptului că domnul Becali nu vrea să respecte deciziile instanţelor.

Vrea să ne distrugă. Cere anularea mărcilor, vrea să se folosească de palmaresul nostru.

Contractele sunt la fel, dar noi, în cazul FSCB-ului, a trebuit să ne luăm nişte măsuri de siguranţă. Domnul Gigi Becali, în continuare, spune că el este Steaua, că Ghencea este casa lui.

Reclamă

El vrea să fie de bună-credinţă, dar a depus la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală o cerere să înregistreze marca „FCSB Steaua”.

Acesta este motivul pentru care FCSB nu este lăsată în Ghencea.

„Vrea să ne fure identitatea şi noi să-l primim în casă”

S-a dat o decizie a Înaltei Curţi, de ce nu este pusă în aplicare? Vrea să ne fure identitatea şi noi să-l primim în casă.

Reclamă 4 / 0/3

Fără consimţământul nostru şi-a înregistrat „Fotbal Club Steaua Bucureşti”. Cum să fie Fotbal Club Steaua Bucureşti în Mogoşoaia?

Şi-a înregistrat acest nume fără consimţământul nostru. Cum să fie Steaua Bucureşti în Mogoşoaia?

Noi am fost de bună-credinţă, noi nu am făcut nimic decât să ne luăm anumite măsuri. Noi avem de recuperat o datorie de 37 de milioane de euro (n.r: de la FCSB).

Nu am niciun fel de emoţie (n.r.: după ce a fost trimis Corpul de Control al premierului la CSA Steaua), de ce să avem emoţii? Noi ne-am făcut treaba. Care lege nu am respectat-o? A trebuit să ne luăm nişte măsuri.

„Orice alt club care vrea să închirieze, fiţi siguri că nu vor fi atâtea probleme”

Orice alt club care vrea să închirieze, fiţi siguri că nu vor fi atâtea probleme. Atât timp cât FCSB manifestă această rea-credinţă şi ia în derâdere totul, nu este bine să vină să joace pe stadionul nostru.

Dacă cineva spune că eu greşesc… să vină, să joace. Eu de 22 de ani mă lupt în instanţe cu FCSB.

Statul român nu pierde nimic că nu joacă FCSB pe stadionul Ghencea. Din contră, statul român poate pierde celelalte drepturi câştigate în instanţă.

Reclamă

Încă o chestie cu care dezinformează şi mint. A afirmat domnul Argăseală că am intrat peste ei la negocieri. Am intrat, dar acolo nu era comandantul clubului. Au făcut afirmaţia că am vorbit nu ştiu cum.

„Domnul Argăseală a spus că nu a avut contract. Minte, nu are dreptate”

Domnul Argăseală a spus că nu a avut contract. Minte, nu are dreptate.

Nu ne-am aşteptat ca domnul ministru să dea această aprobare, poate dânsul nu a ştiut.

Nu se ajungea aici dacă domnul Gigi Becali şi reprezentanţii FCSB-ului respectau hotărârile instanţei. Este o hotărâre că FCSB nu poate folosi numele „Steaua” decât cu consimţământul nostru. Consimţământ pe care nu-l vor aparţine niciodată.

El este de rea-credinţă, mă ia în derâdere şi zice că mă execută pe mine. Este o decizie, dar eu mă voi duce până la CEDO acolo. Dacă statul român vrea să ajung până la CEDO, dar vă spun că voi cere despăgubiri imense.

Am fost ameninţat cu moartea, am fost urmărit. Sunt un om simplu, sunt unii care de la etajul 5 sau 6, ‘Băi, de ce nu-i dai lui Becali?’. Asta este România?

Eu nu pot lucra în condiţiile astea. Trebuie să mă apăr că vine Corpul de control”, a declarat Florin Talpan pentru digisport.ro.

Valeriu Argăseală, detalii de la negocierile cu CSA Steaua: „A venit Talpan, a început să ţipe, au chemat securitatea”!

Valeriu Argăseală a dat detalii de la negocierile cu CSA Steaua. Preşedintele FCSB a susţinut că Florin Talpan a început să ţipe la cei de la CSA Steaua.

FCSB – Dinamo se va juca pe Arcul de Triumf sâmbătă, de la ora 21:30. Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de doar 8.207 locuri.

A venit, dar nu pentru noi. A venit pentru oamenii de acolo, a început să țipe la ei, nu la noi. Le-a zis să se ridice de la masă, să plece, să nu stea la masă cu trădătorii, că le-am furat imaginea, echipa, identitatea.

A întrebat: «Unde mai este dreptatea în țara asta dacă noi stăm la masă cu trădătorii? Vă rog frumos să vă ridicați și să nu semnați contractul». Cu noi n-a comunicat, doar cu ei.

S-au ridicat, au ieșit afară după el, i-au cerut să se liniștească, au chemat securitatea și s-au liniștit lucrurile”, a declarat Valeriu Argăseală, citat de gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și