Închide meniul

Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat! Anunț despre revenirea la FCSB: „Mă încântă ideea!”

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 14:50

Reclamă
Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat! Anunț despre revenirea la FCSB: „Mă încântă ideea!

Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat!

Profimedia

Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat! Jucătorul negociază în ultimele zile o revenire la FCSB, iar acum a dezvăluit când va lua o decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele 2 sezoane, Tănase a jucat în zona arabă, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre echipele la care a fost legitimat.

Florin Tănase a discutat cu Gigi Becali la palat!

Astfel, Gigi Becali i-a propus să revină la FCSB, lucru pe care Tănase l-ar accepta, în cazul în care nu va avea o ofertă mai bună.

După discuția cu patronul de la FCSB, de la palat, Florin Tănase a transmis că va lua o decizie în următoarele două săptămâni.

„Da, am venit pe la nea Gigi. Mereu când vin în țară trec pe la dânsul. Este mereu o plăcere să îl revăd.

Reclamă
Reclamă 4

Am discutat acum două-trei luni, am discutat foarte clar cu dânsul și știe cum a rămas discuția. Timpul le va decide pe toate.

Nu am vorbit despre un anumit termen, dar cu siguranță voi decide în maximum două săptămâni. Mă încântă ideea să joc la echipa cu care am ținut de mic, dar mă încântă și ideea de a juca în Champions League”, a spus Florin Tănase, la poarta palatului deținut de Gigi Becali.

Gigi Becali, bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB

Gigi Becali a oferit un bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB. Pe lângă un salariu de 16.000 de euro pe lună, Daniel Popa a fost convins să semneze cu campioana şi cu o sumă importantă.

Reclamă

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului cu U Cluj, cea de 300.000 de euro şi, comform fanatik.ro, i-a oferit fostului atacant de la Dinamo, ajuns la 28 de ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Astfel, în primul sezon la FCSB, Daniel Popa va încasa cel puţin 292.000 de euro, salarii + prima de instalare. La această sumă se mai pot adăuga 80.000 de euro, în cazul în care roş-albaştrii vor ajunge în grupele unei competiţii europene.

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezervă, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și