Închide meniul

Florin Tănase, făcut praf în Ungaria, după ce Gigi Becali a refuzat oferta lui Ferencvaros. „Nu vom uita asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2022, 18:45

Florin Tănase, făcut praf în Ungaria, după ce Gigi Becali a refuzat oferta lui Ferencvaros. „Nu vom uita asta!

Florin Tănase, analiză dură după FCSB - U Cluj 1-1

Florin Tănase, în timpul unui meci al FCSB-ului / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase, criticat în presa din Ungaria
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florin Tănase a fost criticat în presa din Ungaria după ce Gigi Becali a refuzat o ofertă de la Ferencvaros venită pe numele său. Maghiarii și-au adus aminte de un episod în care golgheterul de la FCSB i-a scos din minți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii maghiari nu îl iartă pe Florin Tănase pentru maniera în care a sărbătorit după finala Cupei României 2020, când FCSB a învins-o pe Sepsi cu 1-0. Presa din Ungaria îl acuză pe căpitanul vicecampioanei României de scandări xenofobe.

Florin Tănase, făcut praf în Ungaria, după ce Gigi Becali a refuzat oferta lui Ferencvaros

„Un club de mărimea lui Ferencvaros nu poate limita doar la cifrele jucătorului. Pe lângă calitatea fotbalistică, contează la fel de mult și atitudinea umană. Trebuie văzut ce fel de caracter intră în acel vestiar. Trecutul lui Tănase este neplăcut în acest sens.

Reclamă

Rețelele sociale nu uită nimic și nici noi nu putem uita modul tendențios în care căpitanul FCSB-ului a scandat cuvinte obscene și a insultat Ungaria cu trofeul în mână după finala Cupei României din 2020. Totul va lua o altă dimensiune dacă jucătorul va ajunge la Ferencvaros”, au notat jurnaliștii de la site-ul Nemzeti Sport.

În 2020, FCSB a disputat finala Cupei României cu Sepsi și s-a impus cu 1-0. După meci, roș-albaștrii au sărbătorit alături de câteva sute de fani la baza din Berceni. Gheorghe Mustață a dat tonul scandărilor xenofobe la adresa Ungariei, iar jucătorii lui Toni Petrea s-au alăturat, printre care și Florin Tănase.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat oferta de la Ferencvaros pentru Florin Tănase

Golgheterul Ligii 1 este dorit de campioana Ungariei. Ferencvaros a oferit deja 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut să fie introdusă o clauză suplimentară de un milion de euro.

Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. – 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul lui FCSB a marcat 20 de goluri în acest sezon şi trece prin cel mai bun moment al carierei. Cota lui a ajuns, potrivit Transfermarkt, la 5.5 milioane de euro.

Ferencvaros urmează să intre în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. Din aceeaşi fază va intra în competiţie şi CFR Cluj.

Gigi Becali a anunțat transferuri la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. Fundaşul s-a rupt în partida Muntenegru – România, 2-0, şi va lipsi 6 luni de pe teren.

Cum Cristea rămăsese singurul fundaş de meserie de la FCSB, după despărţirea de Miron, Gigi nu poate rămâne doar cu experimentele Haruţ, Nedelcu sau Ovidiu Popescu. Becali anunţă că va aduce un fundaş. Pe de altă parte, omul de afaceri l-a înţepat pe Edi Iordănescu, pentru folosirea lui Cristea în faţa apărării.

“Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”