Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! „Acolo o să ajungă!” Transferul golgheterului Ligii 1 este iminent

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2022, 10:24

Reclamă
Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! „Acolo o să ajungă! Transferul golgheterului Ligii 1 este iminent

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Hepta

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB, în această vară! Fostul său coleg, Boban Nikolov, este convins că golgheterul Ligii 1 va face pasul către o echipă din Italia sau Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov este bun prieten cu Florin Tănase și l-a vizitat pe acesta în România, după ce a devenit tătic. „Este schimbat”, a fost concluzia fostului jucător de la Viitorul.

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Internaționalul din Macedonia de Nord susține că Tănase va pleca, în această vară, de la FCSB și îl vede jucând în Italia sau Spania.

„Florin Tănase este schimbat, acum, de când este tătic. M-am întâlnit cu el, am stat de vorbă. Mă bucur foarte mult pentru el. Sper să facă și el pasul și să plece de aici. Chiar îi doresc asta. Eu zic că o să plece, în vara asta.

A făcut mult pentru Steaua și merită să plece. E golgheter, acum are și un copil. Eu zic că, în vară, va face pasul către un alt campionat. Cred că cel mai bine i s-ar potrivi Spania sau Italia, acolo o să ajungă”, a spus Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tănase este golgheter în Liga 1

Florin Tănase este cel mai prolific jucător din campionatul intern, în ultimii ani. Căpitanul de la FCSB conduce în clasamentul golgheterilor. Tănase are 15 reușite, în 29 de partide. „Decarul” de la FCSB are și șase pase decisive.

Tănase a fost golgheterul campionatului și în sezonul precedent. Acesta a marcat 24 de goluri, în 35 de partide.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și