Închide meniul
Foto

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu: „Poate de asta!” :)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 14:47 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 11:41

Reclamă
Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu: „Poate de asta!” :)

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

Florin Tănase

Florin Tănase a făcut o glumă genială în momentul în care a fost întrebat despre forma în care se află Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a avut o scădere vizibilă de formă şi a devenit rezervă de lux la FCSB în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a glumit pe seama fostului său coleg de la FCSB şi a spus că din cauza faptului că a plecat el de la echipă a scăzut şi randamentului lui Tavi Popescu. Totuşi, Tănase îi ia partea lui Popescu şi spune că acesta nu a făcut un sezon atât de slab.

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

(n.r. – Tavi Popescu era într-o formă bună, ce crezi că s-a întâmplat cu el?”) Păi, am plecat eu, poate de asta. Glumesc, glumesc. Mie mi s-a părut că atunci când a fost în teren, pe orice poziție a jucat, mi s-a părut că altfel s-a exprimat echipa, mult mai periculoasă. Nu cred că a făcut un sezon foarte prost„, a spus Florin Tănase în exclusivitate la AntenaSport.

Gigi Becali, derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui

Gigi Becali a avut un derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui. Patronul FCSB crede că forma slabă a „perlei” este din cauza iubitei pe care o are Octavian Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și