Închide meniul

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 0:12

Reclamă
Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt - FCSB 2-0

Florin Tănase / Profimedia Images

Florin Tănase a avut un mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0. Jucătorul campioanei nu a ținut cont de nimic și a vorbit deschis, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Hermannstadt și FCSB s-a încheiat cu scorul de 2-0. Duelul care a contat pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0

Florin Tănase este de părere că jocul campioanei, din meciul de la Sibiu, a fost influențat și de faptul că mai mulți jucători au fost schimbați, în timpul partidei. Totodată, vedeta de la FCSB a transmis că jucătorii trebuie să strângă rândurile, pentru duelul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

„Avem doar 5 puncte, chiar dacă avem un meci mai puțin. Am jucat contra echipelor din subsolul clasamentului. Trebuie să ne gândim la meciul de joi, putem să ne calificăm în Europa League.

După trebuie să ne focusăm mult mai mult către campionat. E normal să te gândești la Europa, dar ne doream foarte mult să câștigăm meciul acesta. Probabil sunt și multe schimbări, influențează.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să strângem rândurile, suporterii au nevoie de o calificare”, a spus, la digisport.ro.

Controversă uriașă la golul anulat pentru FCSB, în meciul cu Hermannstadt

Controversă uriașă la golul anulat pentru FCSB, în meciul cu Hermannstadt. Decizia luată de arbitrul partidei a adus și o reacție vehementă, la pauza partidei.

Duelul dintre Hermannstadt și FCSB contează pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. În cadrul primei reprize a acestei partide, Nicușor Flueran a anulat două goluri.

Reclamă

Prima a fost cea a lui Balaure, din minutul 11, pe motiv de offside, în construcția fazei.

Mai apoi, Ngezana a înscris în minutul 45+3 al partidei, cu o lovitură de cap, la capătul unei faze fixe. Totuși, Flueran a revăzut imaginile la monitorul VAR și a anulat golul, din cauza unui fault în atac, la un duel din careul sibienilor.

Ilie Dumitrescu a avut o reacție vehementă la pauza partidei și a transmis că, în opinia sa, golul campioanei nu ar fi trebuit să fie anulat.

”Mie mi se pare ciudat să faultezi, ca atacant, când ești în fața fundașului, nu cred că e anulat corect. Vreau să văd un fault făcut de un atacant care e în fața fundașului în Premier League sau în alte campionate. Adică Tănase îi făcea marcaj fundașului? Nu a fost fault!”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42 26 aug.

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii”

0:33 26 aug.

„Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!”

0:31 26 aug.

VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

0:23 26 aug.

Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu”

0:16 26 aug.

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul”

23:50

Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

1 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 2 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 3 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 4 VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0 5 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri
Citește și