Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar! „Tase” va fi plătit regeşte în China. Detaliile contractului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 10:35

Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun financiar! „Tase va fi plătit regeşte în China. Detaliile contractului

Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului

Florin Tănase era căpitanul FCSB / Profimedia

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, moment în care patronul roş-albaştrilor a anunţat că acesta se va transfera.

Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an.

Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

Reclamă

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Recent, căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB. Căpitanul vicecampioanei va pleca de la echipă, dar roş-albaştrii nu duc lipsă de opţiuni.

Ianis Stoica îi va lua locul lui „Tase”, a anunţat managerul general al FCSB. Mihai Stoica nu îşi face probleme şi anunţă că tinerii jucători pe care Nicolae Dică îi are la dispoziţie vor străluci.

„Dacă pleacă Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani: Octavian Popescu și Ianis Stoica. Indiscutabil, Ianis Stoica va fi titular dacă pleacă Tănase. Avem portar de 22 de ani, avem Șut și Cordea, 23 de ani. Avem Coman, Olaru, 24 de ani. Posibil să apară Pantea, de 18 ani.

Echipă tânără, cu care trebuie să avem răbdare. Ok, pleacă jucători, dar pleacă pe bani mulți și trăim. Ideea e ca tu să trăiești, nu cu -30 de milioane de euro. Aia nu e o rețetă, să pierzi bani în fiecare”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Florin Tănase: „În România nu e voie să vorbeşti!„

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit. Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit. Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar
  • „Tase” va fi plătit regeşte în China

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și