Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, pregătit pentru transferul carierei! „Are calitate bună! Poate să joace afară”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 16:54

Florin Tănase, pregătit pentru transferul carierei! „Are calitate bună! Poate să joace afară

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Florin Tănase e pregătit pentru transferul carierei. Ioan Andone e de părere că căpitanul de la FCSB poate face față fără probleme în Spania ori Italia. Gigi Becali speră să-i găsească cumpărător în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone a avut doar cuvinte de laudă pentru Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro. Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro.

Florin Tănase, pregătit pentru transferul carierei

„El e pregătit de un club bun, să știi că e pregatit! Tănase cred că are aproape 200 de meciuri în liga 1. Tănase e un jucator pregătit să joace afară. Ar putea să joace în Spania, în Italia… că are calitate bună”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru www.as.ro.

Florin Tănase e în cel mai bun moment al carierei. Cota actuală de 5,5 milioane de euro e cea mai mare pe care căpitanul lui FCSB a avut-o vreodată. Vedeta de la clubul lui Gigi Becali a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, cu 24 de goluri, și va câștiga premiul și în această stagiune, având până acum 19 reușite.

Căpitanul lui FCSB încasează 30.000 de euro lunar la clubul lui Gigi Becali. Florin Tănase e cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

Reclamă

Florin Tănase, mai valoros decât Gareth Bale

Conform transfermarkt.com, Gareth Bale valorează trei milioane de euro. Același site i-a acordat lui Florin Tănase o cotă de 5,5 milioane de euro. Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali de la FCSB, valorează tot trei milioane de euro, la fel ca Bale.

Nu există însă termeni de comparație între cifrele și performanțele celor doi jucători. Bale a câștigat de patru ori UEFA Champions League, are trei titluri în La Liga, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor și o Cupă a Ligii Angliei.

Tănase, pe de altă parte, se laudă doar cu o Cupă a României cucerită cu FCSB în 2020 și o medalie de campion cu Viitorul, în 2017, deși a jucat doar trei meciuri pentru echipa lui Gică Hagi în acel sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Bale și-a trecut în CV echipe precum Southampton, Real Madrid și Tottenham, în timp ce Florin Tănase a jucat doar la FCSB și Viitorul/Farul. Bale are 102 selecții și 38 de goluri pentru naționala Țării Galilor, în timp ce Tănase are 12 goluri și un gol pentru naționala României.

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj după ce FCSB a învins-o la scor pe FC Argeș, 4-0, și s-a apropiat la două puncte de ardeleni. Căpitanul roș-albaștrilor le-a transmis ”feroviarilor” să nu se mai plângă din cauza arbitrajului.

Dan Petrescu a fost un car de nervi începând cu eșecul din derby-ul cu FCSB, 0-1. Atunci, ”Bursucul”, dar și conducerea din Gruia, l-au făcut praf pe Istvan Kovacs.

„CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red – referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR – FCSB 0-1)”, a declarat Florin Tănase.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Florin Tănase e golgheterul și căpitanul de la FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și