Închide meniul

Florin Tănase, scos la vânzare! Căpitanul FCSB poate ajunge în China după ce i-a scos din minți pe Gigi Becali și Mihai Stoica

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 12:00

Florin Tănase, scos la vânzare! Căpitanul FCSB poate ajunge în China după ce i-a scos din minți pe Gigi Becali și Mihai Stoica

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB - Saburtalo. Golgheterul roş-albaştrilor, lăsat în afara lotului de Nicolae Dică

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Florin Tănase (27 ani) a fost scos la vânzare. Căpitanul FCSB poate ajunge în China după ce i-a scos din minți pe Gigi Becali și Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cpitanul roș-albaștrilor a criticat strategia de la FCSB după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, iar Mihai Stoica și Gigi Becali ”au luat foc” și l-au criticat în direct. Astfel, patronul vrea să scape de jucătorul cu cel mai mare salariu – 30.000 de euro lunar.

Florin Tănase, scos la vânzare

Florin Tănase are zilele numărate la FCSB. Golgheterul ultimelor două sezoane este la un pas de plecare, iar China este una dintre posibilele destinații, potrivit gsp.ro. Negocierile pentru ”Tase” pornesc de la 3 milioane de euro, anunță sursa citată.

Acesta a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Anul trecut, fotbalistul vicecampioanei putea ajunge și în Ligue 1, la Angers, însă totul a picat dintr-un motiv incredibil.

Reclamă

„Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta”, a dezvăluit impresarul Liubliana Nedelcu, în direct la AS.RO LIVE, la emisiunea lui Cătălin Oprişan.

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase. Analiza dură făcută de căpitanul roş-albaştrilor după remiza cu „U” Cluj l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei.

Acesta i-a transmis lui Tănase că nu este indispensabil şi că poate pleca la o altă echipă!

Reclamă 4 / 0/3

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

O să îl întreb eu mâine. Care lume a zis că FCSB are cel mai bun lot? Toți au zis că CFR are cel mai bun lot, că au dubluri, tripluri pe post! El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!

Ne-am făcut de râs contra lui Ispas și Florin Ilie, oameni care au jucat toată viața la Liga 2. Hai să vorbim concret, nu prostii. Care copii l-au încurcat? Să îi amintesc câte meciuri au câștigat anul trecut Ianis Stoica și Octavian Popescu? Să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui.

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.  

Gigi Becali: „Tănase e și antrenor și patron!” 

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu. 

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei.

Reclamă

Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și