Închide meniul

Florin Tănase vrea în Ghencea şi nu a iertat pe nimeni: „Giuleştiul e prea mic pentru suporterii Stelei”. Mesaj dur pentru Vasile Dîncu: „Nu ştie că suntem Steaua?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2022, 23:43

Florin Tănase vrea în Ghencea şi nu a iertat pe nimeni: „Giuleştiul e prea mic pentru suporterii Stelei. Mesaj dur pentru Vasile Dîncu: „Nu ştie că suntem Steaua?

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase a avut o replică acidă la finalul meciului FCSB – FC Argeş, scor 4-0, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul de 27 de ani a deschis scorul din penalty, în minutul 8, şi a ajuns la 19 goluri stagionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de pe Arena Naţională, Tănase a răbufnit când a fost întrebat unde se va putea disputa confruntarea din ultima etapă, FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea juca cu trofeul pe masă. Golgheterul roş-albaştrilor şi-a ieşit din minţi.

Florin Tănase îşi doreşte cu orice preţ ca FCSB să joace în Ghencea

Florin Tănase exclude din start varianta de a juca în Giuleşti, pe arena care are 14.000 de locuri. Căpitanul lui FCSB a avut o reacţie ironică şi a anunţat că vrea pe Stadionul Steaua şi nu la Buzău.

Nu este bătut în cuie Buzău, dar rămâne de văzut dacă vom câştiga la Craiova. Dacă nu vom câştiga, ce sens mai are această dispută? Este mai dificil (n.r. cu Universitatea Craiova) pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună şi nu putem vorbi de ultima etapă. Cred că Giuleştiul este un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul din Ghencea este liber, rămâne doar să ne accepte„, a declarat Florin Tănase după FCSB – FC Argeş 4-0.

Florin Tănase a reacţionat dur şi la adresa ministrului Apărării Naţionale, Vasile Dîncu. I-a dat o replică tăioasă celui care îi transmisese că „n-a investit la stadion, ci statul român”.

Reclamă

Ce pot să zic, decât să-i arăt paşaportul. Anul viitor o să mă duc în loja gazdelor, la el. În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. Este un meci de fotbal, cel mai bun să câştige.

Sperăm să şi câştigăm titlul. Eu sper ca reprezentanţii de acolo şi domnul ministru să accepte. Este un meci de fotbal, de ce să nu-l jucăm pe un stadion frumos? Sper să accepte. Nu pare un om atât de rău (n.r. Vasile Dîncu). Ei nu ştiu, în adâncul sufletului, lor că noi suntem Steaua? Să mintea lumea aşa în continuare şi să facă rău fotbalului… nu ştiu de ce!„, a fost reacţia categorică a lui Tănase.

Vasile Dîncu, replică pentru Gigi Becali şi Tănase

Săptămâna trecută, Vasile Dîncu le-a răspuns lui Gigi Becali şi Florin Tănase, care vor ca finala pentru titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute în Ghencea. Ministrul Apărării Naţionale a transmis că „militarii” trebuie să îşi dea acordul.

Reclamă 4 / 0/3

Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dîncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cum arată clasamentul şi programul în play-off

FCSB s-a apropiat din nou la două puncte de liderul CFR Cluj, în clasamentul Ligii 1.

1. CFR Cluj – 51 de puncte
2. FCSB – 49
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 30
5. Farul – 28
6. FC Argeş – 27

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Reclamă

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și