Închide meniul

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB: „Decizia e la mine”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 16:49

Reclamă
Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB: Decizia e la mine”

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB. Cel mai în formă jucător din lotul lui Elias Charalambous a declarat că ia în calcul plecarea de la formația „roș-albastră”, în cazul în care clauza de reziliere îi va fi plătită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul vicecampioanei a reușit să marcheze, până în momentul de față, 3 goluri și 2 pase decisive în 4 partide oficiale pentru echipa „roș-albastră”. De asemenea, acesta a fost decisiv în partida dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB, din Bulgaria. Coman a stabilit scorul final al partidei, de 1-0, grație reușitei din minutul 28. Partida a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB. Atacantul ia în calcul transferul

Florinel Coman a dezvăluit că ia în calcul o plecare de la FCSB. Totuși, fotbalistul lui Gigi Becali a menționat că ar putea să semneze cu o altă formație doar în cazul în care clauza de reziliere a contractului îi va fi plătită. În momentul de față, jucătorul vicecampioanei are o clauză de reziliere de 3,5 milioane de euro.

„Se vorbește foarte mult, probabil și din cauza acelei clauze. Nu a fost nimic oficial, nu e nimic în momentul de față. Așa cum a spus și patronul, voi semna cu echipa care o va plăti (n.r. clauza de reziliere).

Sunt aici, mă gândesc la acest retur (n.r. partida cu CSKA 1948 Sofia) pe care trebuie să-l câștigăm pentru a ne atinge obiectivul de a intra în grupe. Am un salariu foarte bun aici, nu voi pleca pe aceiași bani, normal. Dar, dacă îmi va fi mie bine, decizia e la mine”, a spus Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Totuși, în ultima partidă a celor de la FCSB, jocul lui Coman nu s-a ridicat la nivelul meciurilor precedente. La duelul cu Oțelul Galați, fotbalistul vicecampioanei a ratat un penalty și a irosit o ocazie uriașă. Totuși, rezultatul a fost unul favorabil formației bucureștene. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0, în favoarea celor de la FCSB.

„Mbappe” a ajuns la echipa lui Gigi Becali în vara anului 2017, atunci când a fost cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 3 milioane de euro. În perioada petrecută la FCSB, Florinel Coman a adunat 199 de meciuri și a înscris 47 de goluri. De asemenea, a reușit să ofere și 53 de pase decisive în cadrul acestor partide. În momentul de față, fotbalistul vicecampioanei este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cum a reacţionat Florinel Coman, despre posibilitatea ca Florin Tănase să fie antrenor secund la FCSB

Înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League, Florinel Coman, fost coechipier cu Florin Tănase, nu a vrut să vorbească prea mult despre acest subiect, dar a dezvăluit că atacantul rămas liber de contract după despărţirea de Al Jazira din Emiratele Arabe Unite îşi doreşte să devină antrenor şi că este un tip ambiţios:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau să comentez. (n.r. dacă îl vede antrenor pe Florin Tănase). Da, normal. Își dorește.

Cred că asta va urma după ce se va lăsa de fotbal. Este un tip ambițios și ce-și va propune cred că va realiza”, a declarat Florinel Coman, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și