Închide meniul

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1! Cât îl costă eliminarea de la Arad

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 13:00

Reclamă
Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1! Cât îl costă eliminarea de la Arad

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA - FCSB 2-1

Florinel Coman, în UTA - FCSB / Profimedia

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1. Chiar dacă a început partida de la Arad foarte bine, marcând încă din minutul 4, Coman a părăsit terenul în minutul 83 după ce a văzut al doilea cartonaş galben pentru că l-a lovit pe Ivalyo Markov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va rata duelul de sâmbătă seară de pe stadionul Ghencea, acolo unde FCSB va juca împotriva celor de la Universitatea Craiova, în etapa cu numărul opt din Liga 1.

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1! Cât îl costă eliminarea de la Arad

Gestul lui Florinel Coman nu rămâne nepedepsit. Chiar dacă este unul dintre liderii roş-albaştrilor, Gigi Becali nu îl iartă pe cel care a înscris deja patru goluri în acest sezon.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că îl va amenda pe Florinel Coman cu 10.000 de euro pentru eliminarea din meciul cu UTA. Coman nu a fost eliminat direct, el primind două cartonaşe galbene, astfel încât va rata doar duelul cu Universitatea Craiova din etapa cu numărul opt. El a primit cele două cartonaşe galbene în decurs de şapte minute.

„O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Reclamă

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg.

Acolo s-a enervat că l-a împins, înțeleg, a luat galben. Dar să te duci să dai cu cotul… E inadmisibil. N-ai cum să fii fotbalist și să faci așa ceva. N-am apucat să vorbesc cu el, îi spuneți voi”, a declarat Gigi Becali.

Aflată la prima înfrângere din acest sezon, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 15 puncte după 6 meciuri disputate. De partea cealaltă, UTA se află pe locul 12, cu 7 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, val de ironii după UTA – FCSB 2-1: „Poate că unor oameni nu le place că suntem pe primul loc”

La finalul meciului de pe stadionul Francisc Neuman, Elias Charalambous a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului. Antrenorul celor de la FCSB nu a luat din meritele elevilor lui Mircea Rednic, recunoscând că au meritat victoria, dar nu s-a abţinut atunci când a venit vorba despre penalty-ul din care UTA a restabilit egalitatea.

„A fost un rezultat prost, o noapte grea pentru noi. Cu siguranţă suntem dezamăgiţi că am pierdut. Am început bine, am marcat repede, dar apoi puteam face lucrurile mai bine.

Rezultatul e corect, adversarul a fost mai bun, nu avem scuze. Băieţilor le place să găsească scuze, dar mie îmi place să fiu corect.

Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar penalty-ul este amuzant. Dacă s-au schimbat regulile şi atunci când te loveşte mingea în piept e penalty… Nu ştiam că s-au schimbat regulile. Poate că unor oameni nu le place că suntem pe primul loc.

Când câştigăm nu sărbătorim foarte mult, când pierdem nu vedem totul negru. Trebuie să mergem înainte, suntem pe primul loc. Trebuia să ne controlăm, să fim mai calmi”, a declarat Elias Charalambous, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și