Închide meniul

Florinel Coman, criticat de Ionuț Chirilă: ”Nu știu dacă el poate să apară pe un asemenea teren”

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2023, 9:46

Reclamă
Florinel Coman, criticat de Ionuț Chirilă: ”Nu știu dacă el poate să apară pe un asemenea teren”

Florinel Coman, criticat de Ionuț Chirilă

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a fost criticat de Ionuț Chirilă. Asta chiar dacă ”Mbappe” vine după un sezon în care a marcat 10 goluri și a oferit și 11 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul consideră că extrema cotată la 2.5 milioane de euro nu ar face față în campionatele tari ale Europei.

Florinel Coman, criticat de Ionuț Chirilă

„De ce trebuie să fie liderul unei echipe un jucător care de 8 ani nu câștigă campionatul? (n.r. – Florinel Coman). Am o problemă… îmi place tehnica lui Florinel Coman, însă nu știu cum stă cu viteza în condiții de adversitate și pe spații mici.

Într-un campionat precum Anglia, Spania, Italia, Franța, Germania, nu știu dacă el poate să apară pe un asemenea teren, dacă are calitățile necesare.

Echipa trebuie să câștige în Kosovo, nu un jucător. Jocul echipei trebuie să scoată în evidență anumiți jucători, aceasta este abordarea corectă”, a spus Chirilă, citat de prosport.ro.

Reclamă

Florinel Coman: ”M-a afectat finalul de sezon”

Florinel Coman a recunoscut că finalul de sezon l-a afectat. FCSB a pierdut din nou titlul şi a făcut-o dramatic, la Ovidiu, într-un meci pierdut cu 3-2, în care roş-albaştrii au condus Farul cu 2-0.

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45. O victorie a tricolorilor ar însemna încă un pas spre EURO 2024. România are maximum de puncte după primele două partide, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

„Da, mi-a fost dor de echipa naţională. M-am gândit mereu la ea. Important e că sunt aici şi sunt fericit. M-a afectat finalul de sezon. Toţi aşteptăm acest titlu de multă vreme, din păcate nu a venit nici anul acesta. A fost un an ratat pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din luna martie au fost foarte bune, consistente. În primul rând, rezultatele au fost bune. Doar rezultatele te pot duce la un turneu final. Cel din Kosovo e mai important. E primul.

Mergem cu un moral foarte bun şi în Elveţia, dacă batem în Kosovo. Avem nevoie de unitate, de încredere. Talent avem, aşa că o putem face. Elveţia e o echipă puternică, dar cred eu că putem face faţă”, a spus Florinel Coman, pentru canalul de Youtube al FRFTV.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și