Închide meniul

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB! Vedeta roş-albaştrilor a întors rezultatul în doar 6 minute

Alex Masgras Publicat: 29 februarie 2024, 22:32

Reclamă
Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB! Vedeta roş-albaştrilor a întors rezultatul în doar 6 minute

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari - FCSB

Florinel Coman, în FC Voluntari - FCSB / Profimedia

Florinel Coman a marcat o dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu a avut cea mai bună primă repriză pe stadionul Anghel Iordănescu, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul ilfovenilor a fost aproape inexistent în repriza secundă, deoarece Florinel Coman a reuşit să întoarcă soarta partidei.

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB!

În minutul 48, FCSB a restabilit egalitatea prin Florinel Coman, care a reuşit să înscrie din pasa lui Baba Alhassan, cu o reluare superbă. Vedeta roş-albaştrilor a „lovit” din nou în minutul 54, când a dus scorul la 2-1 pentru echipa lui Elias Charalambous.

După ce a realizat dubla, Florinel Coman i-a dedicat golul lui Alexandru Pantea, fundaşul celor de la FCSB care s-a accidentat recent şi care va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

În urma celor două goluri marcate de Florinel Coman în meciul de la Voluntari, jucătorul roş-albaştrilor a ajuns la 14 goluri marcate în 25 de meciuri disputate în Liga 1. De asemenea, el mai are 8 pase de gol în acest sezon.

Reclamă

Echipele de start în FC Voluntari – FCSB

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat – Rața, Crepulja – Dumiter, R. Popescu, A. Andrei – Nemec
Rezerve: Vâlceanu, R. Mustacă, Răduț, D. Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Cascini, Cocian, A. Ciobanu, Aliji
Antrenor: Nicolae Dică

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – L. Phelipe, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad, Panțîru, Miculescu, A. Pandele, M. Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

FCSB vine după victoria de pe Arena Naţională cu FC Botoşani, scor 3-2. În meciul cu ultima clasată, echipa roş-albastră a avut doi eliminaţi, Nana Antwi şi Darius Olaru, care vor absenta în meciul cu FC Voluntari. În locul lui Olaru va juca Luis Phelipe.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, formaţia lui Nicolae Dică a vine după două înfrângeri la limită în ultimele două etape. Mai întâi, Voluntari a pierdut meciul de pe teren propriu cu UTA, după care a pierdut pe Ion Oblemenco partida cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și