Închide meniul

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0: „FCSB este Steaua! Am demonstrat că nu ne este frică de titlu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 23:13 / Actualizat: 18 mai 2023, 20:20

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0: „FCSB este Steaua! Am demonstrat că nu ne este frică de titlu!

Florinel Coman, savuros după ce Darius Olaru a devenit golgheterul Ligii 1

Florinel Coman, după ce a marcat un gol / Hepta

Florinel Coman a avut prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. „Mbappe” Coman a marcat singurul gol de pe Arena Naţională în minutul 49.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din cursa spre al şaselea titlu la rând în Liga 1. Fără Dan Petrescu pe bancă, ardelenii riscă să rămână chiar şi în afara podiumului.

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0

Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar este puţin important. Am câştigat, am avut o primă finală, nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc pe care l-am câştigat.

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab. Am spus că trebuie să luptăm până la final. Am zis că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni şi nu ne este frică de asta.

Cred că s-a văzut şi la TV că au venit aici mai mult pentru un egal. Până la urmă am câştigat, suntem fericiţi. Am câştigat prima finală, acum mergem la Farul şi suntem dornici să ne arătăm curajul.

Reclamă

O pasă extraordinară a lui Olaru, am scăpat singur. Puteam şi acum 2-3 ani, în momentul de faţă mă simt puternic şi mai ales fizic stau bine. Îmi dă încrederea pe care o am. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren. Este o perioadă bună, dar nu contează decât colectivul.

Antrenorul a luat decizia de a ieşi, mă odihnesc şi sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o deplasare foarte grea. 42.000 de oameni în tribună au venit să vadă FCSB că îşi doreşte campionatul. FCSB este Steaua, asta înseamnă pentru mine şi toţi cei care au venit!„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Florinel Coman a marcat după o cursă fabuloasă de la jumătatea terenului

Florinel Coman a marcat în derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. „Mbappe de România” a făcut o cursă fabuloasă de la mijlocului terenului, pentru a înscrie în faţa a peste 40.000 de suporteri prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

Florinel Coman a marcat al patrulea gol din acest play-off. A punctat în minutul 48 al confruntării cu CFR Cluj, şi a declanşat nebunia în tribunele Arenei Naţionale.

Faza golului marcat Florinel Coman a pornit de la o degajare a portarului Scuffet. Balonul a ajuns la Darius Olaru, căpitanul roş-albaştrilor pasând la mijlocul terenului, acolo unde se afla Coman.

Extrema roş-albaştrilor a preluat, şi a făcut o cursă fabuloasă până a înscris. Fundaşii lui Dan Petrescu nu au avut nicio reacţie, şi astfel Coman a reuşit să deschidă scorul.

Imediat după golul marcat, Florinel Coman şi-a dat jos tricoul şi a văzut cartonaşul galben ulterior de la centralul Colţescu.

Florinel Coman traversează o formă de vis, în acest play-off, fiind cel mai bun jucător al FCSB-ului. Pe lângă cele patru goluri marcate, Coman a oferit şi trei pase decisive.

Recomandări
  • Florinel Coman, prima reacţie după ce a marcat pe Arena Naţională
  • FCSB – CFR Cluj 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și